Μενεγάκη: Το εφιαλτικό ταξίδι και η μάχη με τα μποφόρ

28.02.2012
Για ακόμη μία φορά λαχτάρισε η Ελένη Μενεγάκη, η οποία είπε να αποδράσει στην Άνδρο, αλλά again της βγήκε... ξινό. Τούτη τη φορά το Λενιώ επέστρεφε από το νησί τα ξημερώματα της Καθαράς Δευτέρας,

Για ακόμη μία φορά λαχτάρισε η Ελένη Μενεγάκη, η οποία είπε να αποδράσει στην Άνδρο, αλλά again της βγήκε... ξινό. Τούτη τη φορά το Λενιώ επέστρεφε από το νησί τα ξημερώματα της Καθαράς Δευτέρας, αλλά φευ, έπεσε πάνω στο νέο κύμα κακοκαιρίας.

Τα μποφόρια ήταν μεγάλα και τα βαπόρια κούναγαν σα να ήταν παιγνίδι στο Λούνα Παρκ. Άσε, που ο καπετάνιος δεν μπορούσε να δέσει στο λιμάνι και να περιμένουν με τις ώρες να πιάσουν στεριά. Ολόκληρη περιπέτεια το ταξίδι της επιστροφής, με το Λενιώ, όμως, να μην χάνει την ψυχραιμία του.

Μάλιστα, θέλησε να ενημερώσει τους φίλους της στο Twitter για τη λαχτάρα (και το κούνημα) που την βρήκε. «Το πόσο κουνάει το πλοίο στο Κάβο Ντόρο δεν περιγράφεται! Καλή επιστροφή και με ασφάλεια σε όλους εκείνους που επιστρέφουν σπίτι τους!!!». Μάλιστα, σε άλλο tweet αποκάλυψε ότι τα παιδιά της ζαλίζονται και από το πολύ κούνημα κάνουν εμετούς, με την ίδια να τα βγάζει κάθε 10 λεπτά έξω για να πάρουν αέρα.

Άσε, δράμα. Αλλά, τελος καλά, όλα καλά για την Ελένη, αφού με τα πολλά κατάφεραν να πατήσουν στεριά και να επιστρέφει ζαλισμένη στο σπίτι της.