Αντζελίνα: Συντηρητική παρά τα μπούτια έξω!

28.02.2012
Η φετινή τελετή για τα βραβεία Όσκαρ ανήκει πια στο παρελθόν, αλλά ένα από τα πράγματα για τα οποία θα μιλά ο κόσμος για πολύ καιρό ακόμη είναι σίγουρα η εμφάνιση της συντρόφου του Μπραντ Πιτ (Brad Pitt).

Η Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) τάραξε ακόμη μια φορά τα νερά όταν εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί με ένα εντυπωσιακό μαύρο φόρεμα "Atelier Versace" που ξεχώριζε για το τεράστιο σκίσιμό του στη δεξιά πλευρά.

Και δεν ήταν το άνοιγμα από μόνο του! Αυτό που προκάλεσε περισσότερο ήταν η έντονη προσπάθεια της 36χρονης σταρ για… πόζα.

Τόσο στο κόκκινο χαλί, όσο και στη σκηνή όπου ανέβηκε για να παρουσιάσει τα βραβεία διασκευασμένου και πρωτότυπου σεναρίου, η Αντζελίνα στηνόταν με πολύ έντονο τρόπο ώστε να φαίνεται το πόδι σε όλο του το μεγαλείο. Μάλιστα σε τόσο υπερβολικό βαθμό που μέχρι και ξένιζε στο τέλος.

Εκείνη μάλλον το έκανε για στυλ, όμως το αποτέλεσμα δεν ήταν το αναμενόμενο καθώς οι κριτικές για τη συνολική παρουσία ήταν μέχρι και περιπαικτικές.

Το φόρεμα ήταν εντυπωσιακό, η ίδια όμορφη –αν και υπερβολικά αδύνατη, βρε αδελφέ!- αλλά το όλο στήσιμο ξεσήκωσε τόσα σχόλια που στο τέλος λέγεται ότι και η ίδια η Αντζελίνα "τα πήρε στο κρανίο".

Την ίδια στιγμή που η εμφάνιση της Τζολί ξεσήκωνε θύελλα αντιδράσεων, η ίδια υποστήριζε ότι εκείνη και ο σύντροφός της, είναι "συντηρητικοί και παλαιών αρχών" και εξήγησε γιατί.

Στο κόκκινο χαλί, ο δημοσιογράφος ρώτησε την Άντζι τι θα κάνουν μετά την απονομή, σε ποιο πάρτι θα πάνε, δηλαδή.

"Δεν ξέρω τι θα κάνουμε. Είμαστε εδώ με τους γονείς του Μπραντ σήμερα και νομίζω ότι απλά θα πάμε κάπου για φαγητό. Είμαστε λίγο παλιομοδήτες. Θα πιούμε ένα ποτήρι κρασί και θα δούμε πως θα πάει", εξήγησε η Τζολί ενώ ο Μπραντ δήλωσε αποφασισμένος να μεθύσει τους δικούς του!

Στο μεταξύ και ενώ ο κόσμος περιμένει την ανακοίνωση για τον γάμο των Μπραντζελίνα, μαθαίνουμε ότι οι οικοδομικές εργασίες στο σπίτι τους στη Γαλλία που νομίζαμε ότι ήταν για ένα υπόστεγο όπου θα πραγματοποιούνταν η τελετή, τελικά αφορούν ένα οικολογικό πάρκο που οι διάσημοι γονείς ετοιμάζουν για τα έξι παιδιά τους.

Ας είναι… Μπορεί να αργήσει λίγο ακόμη ο γάμος, αλλά πού θα πάει; Θα έρθει…

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα