H Μέριλ Στριπ έχει... σκάσει που πήρε το Όσκαρ!

28.02.2012
Μπορεί να κέρδισε το τρίτο χρυσό αγαλματίδιο της καριέρας της η διάσημη ηθοποιός, αλλά όπως φαίνεται, δεν το χάρηκε και τόσο πολύ.

Η Μέριλ Στριπ (Meryl Streep) έχει σπάσει τα ρεκόρ όλων των εποχών με 17 συνολικά υποψηφιότητες στο ενεργητικό της ενώ η φετινή της βράβευση είναι η πρώτη από το 1982.

Όμως, όπως αποκάλυψε η ίδια η 62χρονη σταρ ένιωσε "στεναχωρημένη" από αυτό το βραβείο.

"Όλο τον καιρό πριν από τα βραβεία διάβαζα τα μπλογκ και καταλάβαινα ότι δεν με ήθελαν νικήτρια. Έτσι όταν κέρδισα αισθάνθηκα ότι η Αμερική ήταν έξαλλη μαζί μου", αποκάλυψε η Στριπ μιλώντας στο "ET Online".

"Όταν άκουσα το όνομά μου, ένιωσα ότι η μισή Αμερική σκεφτόταν 'Έλα τώρα, γιατί αυτή, πάλι;", ξεκίνησε η Μέριλ τον λόγο της αμέσως μόλις παρέλαβε το αγαλματίδιο από τα χέρια του Κόλιν Φερθ (Colin Firth) στην πρόσφατη απονομή. Σίγουρα, όμως, το ξεπέρασε γρήγορα. Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί.

Τα άλλα δύο Όσκαρ της, η Μέριλ Στριπ τα κέρδισε το 1980 και το 1982 για τις ερμηνείες της στις ταινίας "Κράμερ εναντίον Κράμερ" και "Η εκλογή της Σοφί" αντίστοιχα.

Το φετινό τρίτο βραβείο της ήρθε για την ταινία "Η Σιδηρά Κυρία", όπου η Στριπ εντυπωσίασε ως Μάργκαρετ Θάτσερ (Margaret Thatcher). Δείτε το τρέιλερ στο βίντεο που ακολουθεί.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα