Απόφοιτη του Χάρβαρντ η Τάιρα Μπανκς

24.02.2012
Η 38χρονη καλλονή έρχεται να αποδείξει περίτρανα ότι ένα πανέμορφο κεφάλι μπορεί να είναι και πανέξυπνο. Εύκολα!

Η Τάιρα Μπανκς (Tyra Banks) είναι ένα από τα μοντέλα που έθεσαν τον όρο «Τοπ Μόντελ» και σήμερα, στα 38 της χρόνια καμαρώνει –μεταξύ άλλων- για το δημιούργημά της, το ριάλιτι σόου «America's Next Top Model» και όλο το φραντσάιζ του.

Και όμως, η Τάιρα δεν σταματά εκεί. Δεν επαναπαύεται. Και για του λόγου το αληθές, η φωτογραφία που ανέβασε η ίδια στο Twitter της και μέσω της οποίας μοιράστηκε με τον κόσμο και τα περίφημα νέα της προόδου της.

Στις 17 Φεβρουαρίου, λοιπόν, η Μπανκς βρισκόταν στη Βοστόνη όπου παραλάμβανε το δίπλωμά της από το πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ!

Ναι, ναι, πολύ καλά διαβάσατε. Για την ακρίβεια το διάσημο μοντέλο ολοκλήρωσε με επιτυχία έναν κύκλο που διοργανώθηκε από το ιστορικό πανεπιστήμιο για ιδιοκτήτες επιχειρήσεων εν λειτουργία.

Μάλιστα, σύμφωνα με την ίδια την Μπανκς, η επιχείρησή της πρόκειται να περάσει στο Χάρβαρντ ως… μάθημα καθώς ο καθηγητής της του μάρκετινγκ, Ροχίτ Ντεσπάντε (Rohit Deshpande) κάνει αυτή τη στιγμή μια μελέτη σχετική και θα την παρουσιάσει στο άμεσο μέλλον για περαιτέρω ανάλυση.

Συγχαρητήρια… Και εις ανώτερα!

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα