Αντζελίνα Τζολί & Μπίλι Μπομπ Θόρντον: ξανά μαζί

24.02.2012
Οι δύο διάσημοι πρώην σύζυγοι ξαναβρίσκονται σε μια συνάντηση που σίγουρα θα συζητηθεί.

Η Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) και ο Μπίλι Μπομπ Θόρντον (Billy Bob Thornton) παντρεύτηκαν το 2000 και χώρισαν τρία χρόνια μετά.

Η σχέση τους άφησε εποχή, κυρίως για το πόσο είχε σκανδαλίσει τότε τα ήθη της εποχής με τις εξαιρετικά ακραίες εκδηλώσεις του έρωτά τους.

Ποιος μπορεί άραγε να ξεχάσει ότι οι δυο τους κυκλοφορούσαν έχοντας ο καθένας στον λαιμό του ένα μικρό φιαλίδιο με το αίμα του άλλου;

Βέβαια, τα χρόνια έχουν περάσει και τουλάχιστον σε ότι αφορά την 36χρονη ηθοποιός, θα ήταν ασφαλές να πει κανείς ότι πρόκειται για μια τελείως διαφορετική γυναίκα, η οποία κρατά βέβαια το στοιχείο του «κακού κοριτσιού» αλλά μόνο για τον επί επτά χρόνια σύντροφό της και πατέρα των έξι παιδιών τους, Μπραντ Πιτ (Brad Pitt).

Κι όμως, φαίνεται πως οι δύο πρώην σύζυγοι όχι μόνο έχουν άριστες σχέσεις μεταξύ τους, αλλά συνεργάζονται και πάλι μεταξύ τους. (στο βίντεο που ακολουθεί δείτε το τρέιλερ της ταινίας «Ερωτικές αναταράξεις» όπου συμπρωταγωνίστησαν το 1999)

Για την ακρίβεια, ο 56χρονος ηθοποιός πρόκειται να εκδώσει τα απομνημονεύματά του και η πρώην σύζυγός του έχει γράψει το εισαγωγικό σημείωμα.

Το βιβλίο του Θόρντον έχει τίτλο «The Billy Bob Tapes: A Cave Full of Ghosts» («Οι κασέτες του Μπίλι Μπομπ: μία σπηλιά γεμάτη φαντάσματα») και κυκλοφορεί στις 15 Μαΐου.

Όπως φαίνεται εκτός από την Τζολί που έχει αναλάβει τον πρόλογο, σχόλια στο βιβλίο έχουν γράψει και άλλοι διάσημοι όπως ο Ρόμπερτ Ντιβάλ (Robert Duvall), ο Ντουάιτ Γοακάμ (Dwight Yoakam) και ο Τομ Έπερσον (Tom Epperson).

Όσο για το περιεχόμενο του βιβλίου; Μια περιγραφή του όπως τη διαβάζουμε στο διαδίκτυο αναφέρει μεταξύ άλλων «περιγραφικοί μύθοι από τη σεμνή του νότια καταγωγή, τις παράξενες φοβίες του (ας πούμε τους δράκους του κόμοντο), τη ζωή του, τους έρωτές του (συμπεριλαμβανομένου και του δυστυχώς πολύ σύντομου γάμου του με την επίσης βραβευμένη με Όσκαρ, Αντζελίνα Τζολί) και φυσικά την κινηματογραφική του καριέρα».

Στο μεταξύ, και ενώ το βιβλίο αναμένεται με μεγάλη ανυπομονησία, ο Θόρντον δηλώνει περήφανος για την πρώην γυναίκα του θεωρώντας εξαιρετική τη δουλειά που έκανε στο σκηνοθετικό της ντεμπούτο. (δείτε το τρέιλερ της ταινίας «In the land of blood and honey» στο βίντεο που ακολουθεί).

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα