Αργήσατε... η Λάουρα είναι ερωτευμένη!

23.02.2012
Τον απόλυτο έρωτα ζει η Λάουρα το σέξι κορίτσι του Θέμου στο «Όλα 12» προς μεγάλη απογοήτευση των αρσενικών. Η Λάουρα Νάργες, εδώ κι ενάμιση χρόνο είναι ζευγάρι με τον Δημήτρη Δαλάκο, αλλά για τη σχέση

Τον απόλυτο έρωτα ζει η Λάουρα το σέξι κορίτσι του Θέμου στο «Όλα 12» προς μεγάλη απογοήτευση των αρσενικών. Η Λάουρα Νάργες, εδώ κι ενάμιση χρόνο είναι ζευγάρι με τον Δημήτρη Δαλάκο, αλλά για τη σχέση αυτή μάθαμε μόλις πρόσφατα. Στο πάρτι των Goin’ Through έκαναν την πρώτη δημόσια εμφάνισή τους κι εννοείται ότι έκλεψαν την παράσταση.

Όπως διαβάζουμε στην Espresso, οι δυο τους είναι παλιοί γνώριμοι από το Mad, όπου η νεαρή παρουσιάστρια έκανε εκπομπή. Τότε, όμως, δεν είχε παίξει κάτι, αφού δεν είχαν ανταλλάξει σχεδόν ούτε μια κουβέντα. Το κονέ έγινε πολύ αργότερα, σε ένα event του συγκροτήματος Family, όπου ένας κοινός τους φίλος άναψε το φιτίλι και από τότε άρχισαν τις επαφές. Μέσα σε λίγους μήνες έγιναν ζευγάρι και τώρα μένουν μαζί στα βόρεια προάστια.

Ο 31χρονος Δημήτρης, εκτός από αμόρε, είναι και ο μάνατζέρ της Λάουρας. Είναι ο συνεργάτης της, ο οποίος ρυθμίζει τα επαγγελματικά της και πάντα είναι δίπλα της και τη στηρίζει. Εννοείται, ότι το ζευγάρι βρίσκεται σε φάση που απολαμβάνει τον έρωτά του και δεν σκέφτεται τον γάμο, αφού και οι δύο είναι μικροί ακόμα.