Νέα για την "πρόοδο" της Ντέμι Μουρ στην κλινική

23.02.2012
Τα μηνύματα που έρχονται σχετικά με την ανάρρωση της ταλαιπωρημένης σταρ που δεν άντεξε την απιστία του πρώην συζύγου της και κατέρρευσε, είναι επιτέλους… καλύτερα!

Η Ντέμι Μουρ (Demi Moore) εισήχθη στο νοσοκομείο τον περασμένο μήνα καθώς δεν άντεξε τις απρόσμενες εξελίξεις στην προσωπική της ζωή και παρόλο που το πάλεψε μόνη όσο μπορούσε, τελικά αποφάσισε να ζητήσει επαγγελματική βοήθεια.

Αφού κατατρόμαξε τους δικούς της μένοντας πετσί και κόκαλο και δείχνοντας πιο εύθραυστη από ποτέ –τόσο σωματικά όσο και συναισθηματικά- η 49χρονη σταρ μπήκε σε μια κλινική αποτοξίνωσης όπου δέχεται θεραπεία για «διατροφική διαταραχή και θέματα εθισμού σε ουσίες».

Τώρα πια, ύστερα από λίγο καιρό, τα νέα που έρχονται από εκεί μεταφέρουν μια θετική εικόνα στην εξέλιξη της υγείας της.

«Η Ντέμι τα πάει αρκετά καλά στην επανένταξη. Βρέθηκε κοντά στο χείλος του γκρεμού, αλλά τώρα τα πράγματα πάνε πολύ καλύτερα για εκείνη, επιτέλους», αναφέρουν πηγές του δικτύου RadarOnline.

Τα ίδια θετικά μηνύματα είχαμε και από τη μεγαλύτερη κόρη της Ντέμι πριν από λίγες μέρες. Η Ράμερ Γουίλις (Rumer Willis) είχε εκφράσει τη χαρά της για τη βελτίωση της μαμάς.

O περασμένος χρόνος δεν έκλεισε καλά για τη Μουρ, η οποία δεν άντεξε το σκάνδαλο που ξέσπασε όταν έγινε γνωστό ότι ο μέχρι εκείνη τη στιγμή αγαπημένος της σύζυγος Άστον Κούτσερ (Ashton Kutcher) την είχε απατήσει την παραμονή της έκτης επετείου γάμου τους.

Τώρα το μόνο που μένει είναι να δούμε αν και πότε θα βρει η Ντέμι τελικά η δύναμη να γυρίσει τη σελίδα στη ζωή της. Πάντως, από τα μέχρι τώρα στοιχεία, δεν θα είναι κάτι εύκολο.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα