Η Μπαρ Ραφαέλι παίζει τένις με τα εσώρουχα

22.02.2012
Φωτιά στα τερέν έβαλε το γνωστό μοντέλο από το Ισραήλ, όταν εμφανίστηκε με τη ρακέτα, αλλά χωρίς τη… στολή της.

Η Μπαρ Ραφαέλι (Bar Rafaeli) παίζει τένις φορώντας μόνο με τα εσώρουχά της και σκανδαλίζει το σύμπαν σε μια ασπρόμαυρη φωτογράφηση που έκανε για λογαριασμό της φίρμας «Under Me».

H 26χρονη καλλονή πόζαρε η ίδια, για τα εσώρουχα που σχεδιάζει η ίδια, και το αποτέλεσμα είναι τουλάχιστον εντυπωσιακό.

Η σειρά που βγήκε στην αγορά ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου τοποθέτησε και επίσημα την Μπαρ στα επιτυχημένα βήματα των συναδέλφων της, Ζιζέλ Μπούντχεν (Gisele Bundchen) και Ελ ΜακΦέρσον (Elle Macpherson). Η δεύτερη μάλιστα «μετρά» ήδη 20 χρόνια στον συγκεκριμένο χώρο.

«Η φιλοσοφία της σειράς είναι ότι τα εσώρουχα θα πρέπει να συμπληρώνουν το κορμί και όχι να κλέβουν την παράσταση», εξηγεί η Ραφαέλι, η οποία με τόσα «ένσημα» στο μόντελινγκ εσωρούχων, έχει σίγουρα άποψη σεβαστή.

«Μου άρεσε πολύ η ιδέα να κάνε μια γραμμή από το υλικό που αγαπώ και με την άνετη γραμμή που ψάχνω πάντα», συνέχισε η Μπαρ υπογραμμίζοντας το στοιχείο του… ντελίβερι!

Η σειρά που περιλαμβάνει και αντρικά εσώρουχα μπορεί να αποστέλλεται εύκολα και γρήγορα στο σπίτι…

Κατά τα άλλα, στην προσωπική της ζωή, μετά τον χωρισμό της από τον Λεονάρντο ντι Κάπριο (Leonardo di Caprio), η Ραφαέλι έχει εμφανιστεί με διάφορους συνοδούς, χωρίς όμως να έχει επιβεβαιωθεί επίσημα καμία σχέση.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα