Ξενέρωμα... «Μούφα» ΚΑΙ το cupcake της Δούκισσας

21.02.2012
«Είναι λίγο ροζ όλο το θέμα. Ζαχαρένιο! Το γλύφεις και λιώνει…» είχε σχολιάσει – με τον πιο εύστοχο τρόπο – η Έλενα Παπαρίζου τα λαχταριστά cupcakes στα γυμνά στήθη της Δούκισσας Νομικού. Και ανέβασε ακόμη

«Είναι λίγο ροζ όλο το θέμα. Ζαχαρένιο! Το γλύφεις και λιώνει…» είχε σχολιάσει – με τον πιο εύστοχο τρόπο – η Έλενα Παπαρίζου τα λαχταριστά cupcakes στα γυμνά στήθη της Δούκισσας Νομικού. Και ανέβασε ακόμη πιο ψηλά τον... πήχη της αντρικής φαντασίωσης! Γιατί βλέπεις, η εμφάνιση της Δούκισσας στο Madwalk εκτός από την... κατακραυγή κάποιων, γνώρισε και την αποθέωση πολλών.

Κι έρχεται, που λες, η ίδια η πρωταγωνίστρια κι εκεί που είχε ανέβει στην ανδρική εκτίμηση, έρχεται και τους ξενερώνει όλους. Πήγε καλεσμένη στον Θέμο Αναστασιάδη και μέσα σε ένα λεπτό γκρέμισε τα όσα φιλόδοξα έχτισε η ενός λεπτού τολμηρή εμφάνιση της στην πασαρέλα. Κι αυτό διότι η Δούκισσα, αποκάλυψε ότι αυτό που η Παπαρίζου έλεγε ότι το.... «γλύφεις και λιώνει», απλά δεν τρωγόταν! Ψεύτικο πράγμα ήταν.

Κι εκεί που λες, άντε να το καταπιώ αυτό, έχω να φαντασιωθώ άλλα πράγματα, έρχεται η Δούκισσα και καταρρίπτει ακόμη μία φαντασίωση. Ο Βαγγέλης Περρής τη ρώτησε ποιος της φόρεσε τα δύο cupcakes στα στήθη κι εκείνη χωρίς οίκτο, αποκάλυψε με άνεση... η Σήλια Κρηθαριώτη!

Γκρέμιστα, γκρέμιστα όλα πια....