Στο σφυρί τα υπάρχοντα της Γουίτνεϊ Χιούστον

21.02.2012
Δέκα μέρες πέρασαν από τον θάνατο της διάσημης τραγουδίστριας και μια δημοπρασία με προσωπικά της αντικείμενα έχει ήδη προγραμματιστεί.

Η Γουίτνεϊ Χιούστον (Whitney Houston) βρέθηκε νεκρή στο μπάνιο της σουίτας ξενοδοχείου όπου έμενε στο Μπέβερλι Χιλς στις 11 Φεβρουαρίου. Τα αίτια του θανάτου της δεν έχουν γίνει ακόμη επίσημα γνωστά καθώς εκκρεμούν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων για την σύνταξη της τελικής έκθεσης της νεκροψίας, ωστόσο πληροφορίες θέλουν τη σταρ να έχει πεθάνει από ναρκωτικά.

Και ενώ ο απόηχος της πολύ συγκινητικής κηδείας της αντηχεί ακόμη έντονα στα αυτιά των απανταχού θαυμαστών της, ο διάσημος οίκος δημοπρασιών «Julien's» ανακοίνωσε ότι προγραμματίζει μεγάλη δημοπρασία με προσωπικά αντικείμενα της Χιούστον στις 31 Μαρτίου.

Σύμφωνα με τον Ντάρεν Ζουλιέν (Darren Julien), διευθυντή του «Julien's», η αγοροπωλησία τέτοιων αντικειμένων είναι κάτι ανάλογο του χρηματιστηρίου.

«Αγόρασε στη σωστή στιγμή και πούλησε με τον ίδιο τρόπο. Έτσι θα αυξήσεις κατακόρυφα την αξία του», αποκάλυψε ο ειδικός τονίζοντας ότι η δημοπρασία διοργανώνεται τόσο γρήγορα μετά τον θάνατο της Γουίτνεϊ κυρίως λόγω του τεράστιου σχετικού ενδιαφέροντος.

«Η δημοπρασία θα λειτουργήσει ως γιορτή για τη ζωή της. Τα αντικείμενα αυτά έχουν γίνει πια μέρος της ιστορίας. Θα έπρεπε να υπάρχουν σε μουσεία», συνέχισε ο Ζουλιέν αποκαλύπτοντας ότι ανάμεσα στα αντικείμενα που θα μπουν κάτω από το σφυρί είναι και ένα μαύρο μάξι φόρεμα, ένα καφέ δερμάτινο γιλέκο και ένα ζευγάρι μαργαριταρένια σκουλαρίκια που φορούσε η Γουίτνεϊ στον «Σωματοφύλακα».
Στο μεταξύ, η οικογένεια της Χιούστον έπραξε τα δέοντα ώστε να «γδύσει» στην κυριολεξία το δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου βρέθηκε νεκρή η σταρ, έτσι ώστε να αποτρέψει την προσπάθεια εκμετάλλευσής του γεγονότος από κάποιον καιροσκόπο που θα μοσχοπουλούσε «κάτι από το δωμάτιο της Γουίτνεϊ».
Επιμέλεια: Ζωή Κίττα
.