Διάσημος ποδοσφαιριστής μαρκάρει την Ρία μας;

21.02.2012
Μεγάλες στιγμές ζει η Ρία Αντωνίου στην Ιταλία. Και μπορεί στο ιταλικό Dancing with the stars να «τρώει» χοντρό κράξιμο από τους κριτές, δε συμβαίνει το ίδιο ας πούμε με τους συμπαίκτες της. Τους άνδρες

Μεγάλες στιγμές ζει η Ρία Αντωνίου στην Ιταλία. Και μπορεί στο ιταλικό Dancing with the stars να «τρώει» χοντρό κράξιμο από τους κριτές, δε συμβαίνει το ίδιο ας πούμε με τους συμπαίκτες της. Τους άνδρες συμπαίκτες, οι οποίοι διαβάζουμε ότι έχουν θαμπωθεί από τα κάλλη της. Κι ένας από αυτούς είναι ο Κριστιάν Βιέρι διάσημος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της γειτονικής χώρας.

Ο Βιέρι, όπως διαβάζουμε στην Real News έχει ξετρελαθεί μαζί της. Και μη νομίζεις ότι πρόκειται για κάποιον…τυχαίο στις κατακτήσεις, αφού η λίστα του απαρτίζεται από εκρηκτικές (μελαχρινές κυρίως) καλλονές της Ιταλίας, όπως η Ελιζαμπέτα Κανάλις, πρώην του Τζορτζ Κλούνεϊ. Αλλά φαίνεται ότι ο σέξι Κριστιάν βαρέθηκε όλο το μαύρο και είπε να... ξανοίξει λίγο το ματάκι του με το ξανθό της Ρίας.

Βέβαια, δεν είναι σίγουρο σε τι φάση βρίσκεται το μαρκάρισμα του στην Αντωνίου, όμως μία κοινή φωτογραφία από τα παρασκήνια την έβγαλαν.