Μπραντζελίνα: το καυτό φιλί & η πρόταση γάμου

30.01.2012
Πρώτα ήρθε η συνέντευξη του Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) στο ''Hollywood Reporter'' και η παραδοχή πως σκέφτεται πλέον σοβαρά το γάμο με την Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie).

Έπειτα, ήρθε η εμφάνιση του ζευγαριού στα βραβεία "SAG" που με τόσο μέλι, κολλήσαμε κι εμείς. Πιτ και Τζολί αποφάσισαν να αποδείξουν σε όλο τον κόσμο πόσο ερωτευμένοι είναι και δεν σταμάτησαν να αγγίζονται, να κοιτάζει ο ένας τον άλλο με νόημα στα μάτια και (ω ναι!) να ανταλλάσσουν καυτά φιλιά, τέτοια από εκείνα που είδαμε τότε που πρωταγωνιστούσαν στην ταινία ''Ο κύριος και η κυρία Σμίθ''.

Όταν μάλιστα ο 48χρονος γόης του Χόλιγουντ έχασε το βραβείο Αντρικού Ρόλου από τον σταρ της ταινίας ''Τhe Artist'', η Αντζελίνα ''βούτηξε'' τον Μπραντ για να του θυμίσει πόσο τον αγαπά, ενώνοντας τα χείλια της με τα δικά του.

Εν το μεταξύ, οι φήμες για τον επικείμενο γάμο του διάσημου ζευγαριού του Χόλιγουντ πυκνώνουν μετά από επτά χρόνια σχέσης και αυτή τη φορά ο Μπραντ ξαναχτυπά με συνέντευξη του που θα προβλήθηκε την Κυριακή το πρωί από την εκπομπή "CBS Sunday Morning".

Όπως φαίνεται, τα παιδιά του είναι εκείνα που πιέζουν τον μπαμπά Μπραντ να κάνει κανονική πρόταση γάμου στην 36χρονη Τζολί με μονόπετρο και πλήρη επισημότητα.

''Δεχόμαστε μεγάλη πίεση από τα παιδιά. Σημαίνει πολλά για εκείνα το να παντρευτούμε και μου ζητούν να πάρω στη μαμά του ένα δαχτυλίδι. Και εγώ όλο λέω ότι θα το κάνω''.

Πάντως, ο Πιτ είχε τονίσει σε συνέντευξή του στο σόου της Έλεν ντε Τζένερες (Ellen DeGeneres) τον Σεπτέμβριο πως εκείνος και η Αντζελίνα δεν θέλουν να παντρευτούν μέχρι να αποκτήσει ο κάθε πολίτης των ΗΠΑ το δικαίωμα να συνάψει γάμο με το άτομο που επιθυμεί ανεξαρτήτως φύλου.

Και δεν ήταν μόνο αυτές οι αποκαλύψεις του Πιτ. Στην συγκεκριμένη συνέντευξη ο πρωταγωνιστής της ταινίας ''Μoneyball'' υποστήριξε πως το κεφάλαιο παιδιά δεν έχει κλείσει ακόμα για τον ίδιο και την Άντζι, αφού θέλουν να βοηθήσουν όποιο παιδί τους έχει ανάγκη.

Αυτή τη στιγμή το ζευγάρι είναι γονείς έξι παιδιών- τα τρία βιολογικά τους παιδιά είναι η Σιλό (5) και τα δίδυμα Νοξ και Βιβέν (3) ενώ έχουν υιοθετήσει τον 11χρονο Μάντοξ, τον 8χρονο Παξ και την 6χρονη Ζαχάρα.

Αξίζει να τονίσουμε, πως το ξξέσπασμα του μεγάλου έρωτα, της πρότασης γάμου και της ανάγκης για απόκτησης περισσότερων παιδιών ήρθε από τον Μπραντ, τη στιγμή που η πρώην σύζυγός του Τζένιφερ Άνιστον φημολογείται πως είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον επίσης ηθοποιό Τζάστιν Θερού.

Δες και το απόσπασμα από την εμφάνιση του Πιτ στην εκπομπή του CBS στο βίντεο που ακολουθεί, στο σημείο που μιλά για τα παιδιά σου και την επιμονή που δείχνουν στο να παντρευτεί με την μαμά τους Αντζελίνα.

Κατερίνα Π.