Έγκυος η Τζένιφερ Άνιστον;

23.01.2012
Μπορεί η ίδια να έχει δηλώσει επανειλημμένα ότι η μητρότητα δεν την ενδιαφέρει και αλλά οι τελευταίες φήμες θέλουν τον πελαργό να έχει ήδη επισκεφτεί τη διάσημη ηθοποιό.


Όπως έγινε γνωστό σήμερα, η Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston) ζήτησε από τον ατζέντη της ένα "διάλειμμα" από τη δουλειά και οι κακές γλώσσες την πήραν την… πασούλα και έβγαλαν τα συμπεράσματά τους.

Όχι ότι έχουν και άδικο, δηλαδή…

Η επίσημη πλευρά είναι ότι η 42χρονη σταρ χρειάζεται χρόνο για να προωθήσει σωστά την τελευταία της ταινία "Wanderlust", όπου παρεμπιπτόντως γνωρίστηκε και με τον αγαπημένο της, Τζάστιν Θερού (Justin Theroux). (δείτε το τρέιλερ στο βίντεο που ακολουθεί)

Όμως, το ότι αποφάσισε ότι δεν θα γυρίσει ταινίες "για ένα χρονικό διάστημα" δίνει ξεκάθαρο δικαίωμα για… δεύτερες σκέψεις.

"Θέλει να εστιάσει στον εαυτό της και αν όλα πάνε καλά να γίνει και μανούλα", μεταφέρουν πηγές, συμπληρώνοντας ότι στα άμεσα σχέδια της σταρ είναι μια δική της σειρά ρούχων, αφού σε περίπτωση εγκυμοσύνης, θα χρειάζεται να μένει αρκετά στο σπίτι και να ασχολείται με κάτι διαφορετικό.

Τα νέα για την πιθανή εγκυμοσύνη έρχονται αμέσως μετά από φήμες που ήθελαν το διάσημο ζευγάρι να είναι στα χωρίσματα, αφού η Τζεν είχε θυμώσει με τον Τζάστιν που δεν της έκανε την πολυπόθητη πρόταση –γάμου, εννοείται- στις διακοπές των Χριστουγέννων, όπως περίμενε!

Πάντως, εμείς θα έχουμε το βλέμμα στην κοιλίτσα της Άνιστον και μόλις αρχίσει να φουσκώσει, θα το δούμε… Όπως θα δούμε και εκείνη της Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie), την οποία φήμες θέλουν έγκυο στο έβδομο!

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα