Εκτός Dancing η Shaya: δεν της μπήκε καλά το 2012

02.01.2012
Το Πρωτοχρονιάτικο Dancing on Ice είχε πολλά να μας πει! Εκτός παιχνιδιού λοιπόν βρέθηκε η Shaya που

Το Πρωτοχρονιάτικο Dancing on Ice είχε πολλά να μας πει! Εκτός παιχνιδιού λοιπόν βρέθηκε η Shaya που προβλημάτισε την κριτική επιτροπή και τελικά βρέθηκε εκτός παιχνιδιού! Ο Αλέξης Κωστάλας μετά από πολύ ζόρι ψήφισε τον Κώστα Φραγκολιά ενώ ο Πέτρος Κωστόπουλος ψήφισε τη Shaya και το μπαλάκι έμεινε στα χέρια της Έλενας Παπαρίζου που έβγαλε εκτός παιχνιδιού την Shaya!

Έτσι η Έλενα που στην αποχώρηση της Πάμελα ήταν συναισθηματικά δεμένη με την Shaya φαίνεται ότι τώρα είναι πιο δεμένη με τον Φραγκολιά, αφού ανάμεσα στους δυο τους διάλεξε να μείνει ο Φραγκολιάς και να μην μπει καλά το 2012 στην Shaya που έμεινε εκτός Dancing!

Η ίδια όπως δήλωσε στο πρωινό του Ant1 το περίμενε: "Έπαθα σοκ όταν είδα ότι δεν βγαίνει η χορογραφία. Είχα αυτοπεποίθηση αλλά ένιωσα ότι δεν θα βγει" δήλωσε χαρακτηριστικά. Και πρόσθεσε: "Είχα καταλάβει ότι θα χάσω! Έπαιξε ρόλο και η βαθμολογία της προηγούμενης εβδομάδας, γιατί συμψηφιζόταν με τη βαθμολογία αυτής της εβδομάδας". Δεν πειράζει κουκλίτσα, εσύ να είσαι καλά!

Ελένη Αναστασάκη