Έγινε πάλι πατέρας ο 68χρονος Ρόμπερτ Ντε Νίρο

27.12.2011
Πατέρας έγινε και πάλι ο 68χρονος σταρ του Χόλιγουντ Ρόμπερτ Ντε Νίρο (Robert De Niro).

Πατέρας έγινε και πάλι ο 68χρονος σταρ του Χόλιγουντ Ρόμπερτ Ντε Νίρο (Robert De Niro).

Ο Ρόμπερτ με τη σύζυγό του Γκρέις Χάιταουερ (Grace Hightower) απέκτησαν το δεύτερο τους παιδί, την κορούλα τους Χέλεν Γκρέις (Helen Grace) μέσω παρένθετης μητέρας.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του ζευγαριού που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό ''People'', η μικρή Γκρέις ζυγίζει 3,2 κιλά και είναι απόλυτα υγιής.

Ο Ρόμπερτ και η 56χρονη Γκρέις γνωρίστηκαν το 1987 στην Αγγλία και παντρεύτηκαν το 1997 ενώ έχουν αποκτήσει μαζί τον 13χρονο γιο του Έλιοτ (Elliott).

Το ζευγάρι είχε χωρίσει το 1999 όμως βρέθηκαν και πάλι μαζί το 2004, οπότε και ανανέωσαν τους γαμήλιους όρκους τους. Η Γκρέις είναι η δεύτερη σύζυγος του Ντε Νίρο, ο οποίος είναι πατέρας έξι παιδιών συνολικά: είναι πατέρας των 16χρονων δίδυμων γιων του – Τζούλια Χένρι (Julian Henry) και Άαρον Κέντρικ (Aaron Kendrick)- καρπό του έρωτά του με το πρώην μοντέλο Τούκι Σμίθ (Toukie Smith). Τα δίδυμα ήρθαν στον κόσμο με την μέθοδο της παρένθετης μητέρας.

Ο Ρόμπερτ έχει ένα γιο από τον πρώτο του γάμο με την Diahnne Abbott από την οποία πήρε διαζύγιο το 1988 ενώ έχει υιοθετήσει και την κόρη της Diahnne, Ντρένα (Drena) από τον προηγούμενο γάμο της.

Κατερίνα Πατούλια