Ο Νομικός δεν ακούει τον "γαμπρό" Χολίδη!

23.12.2011
Ο Χρήστος Χολίδης και η Δούκισσα Νομικού είναι ζευγάρι αλλά όμως ο μπαμπάς της Δούκισσας, Νίκος Νομικός όπωας φαίνεται

Ο Χρήστος Χολίδης και η Δούκισσα Νομικού είναι ζευγάρι αλλά όμως ο μπαμπάς της Δούκισσας, Νίκος Νομικός όπωας φαίνεται δεν είναι και ο μεγαλύτερος φαν του μέλλοντα "γαμπρού".

Και αλήθεια τι γνώμη έχει ο πατέρας στην ιδέα να δει την κορούλα του νυφούλα στο πλευρό του Χολίδη; "Δεν θα κρίνω εγώ το πότε και το ποιόν θα επιλέξει η Δούκισσα για να ανέβει στα σκαλιά της εκκλησίας. Όποιον και να επιλέξει, οπότε και να τον επιλέξει, εμείς θα είμαστε εδώ", λέει ο πατέρας της στην "Πρωινή Μελέτη".

Αλήθεια τι γνώμη έχει για τα τραγούδια του Χρήστου, τον ακούει; "Για να είμαι ειλικρινής, δεν έχω παρακολουθήσει πολύ το ρεπερτόριο αυτό. Ευχαριστώ για την ερώτηση. Να μη μπλέξουμε με ονόματα, γιατί θα αδικήσουμε κάποιον. Αλλά και ο Χρήστος μια χαρά τραγουδιστής είναι. Εγώ να πω κάτι αντίθετο;", είπε ο μπαμπάς Νομικός που όπως όλα δείχνουν δεν πετάει και την σκούφια του για τον τραγουδιστή.

Τώρα όταν έρθει η ώρα να δώσει το χέρι της εκεί θα δούμε τι θα γίνει…Το πολύ πολύ να ζητήσει από τον Χολίδη να αλλάξει ρεπερτόριο για να τα βρούνε κιόλας!


Ελένη Αναστασάκη