Λόπεζ & Άντονι παζαρεύουν το διαζύγιο

08.12.2011
Παρόλο που επίσημα ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους τον Ιούλιο, η 42χρονη Λατίνα σταρ και ο 43χρονος μουσικός πρώην σύζυγός της έχουν ακόμη ανοιχτούς λογαριασμούς μεταξύ τους.


Παρόλο που επίσημα ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους τον Ιούλιο, η 42χρονη Λατίνα σταρ και ο 43χρονος μουσικός πρώην σύζυγός της έχουν ακόμη ανοιχτούς λογαριασμούς μεταξύ τους.

Όπως μεταδίδει σήμερα το ειδησεογραφικό πρακτορείο "Cover Media" η Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez) και ο Μαρκ Άντονι (to Marc Anthony) δεν έχουν καταθέσει ακόμη αίτηση διαζυγίου καθώς ακόμη διαπραγματεύονται τον μεταξύ τους οικονομικό διακανονισμό.

Σύμφωνα με το RadarOnline το διάσημο ζευγάρι θέλει να λήξει τα τυπικά ζητήματα με το μοίρασμα της κοινής περιουσίας πριν προχωρήσει με τα νομικά του διαζυγίου.

"Έτσι και αλλιώς κανείς από τους δύο δεν βιάζεται. Έχουν συμφωνήσει στην τυπική ημερομηνία του χωρισμού και όλα τα άλλα είναι τυπικές διαδικασίες", αποκαλύπτουν πηγές τονίζοντας ότι λόγω των πολλών κοινών περιουσιακών στοιχείων των πρώην συζύγων η διαδικασία μπορεί να πάρει ακόμη και μήνες.

"Προφανώς η αίτηση για το διαζύγιο θα κατατεθεί στην Καλιφόρνια επειδή εκεί θα οριστικοποιηθεί μέσα σε έξι μήνες μόνο", συνεχίζουν οι πηγές.

Κατά τα άλλα, η JLo έχει προχωρήσει στην προσωπική της ζωή καθώς το νέο της αμόρε, ο 24χρονος χορευτής Κάσπερ Σμαρτ (Casper Smart) είναι παντού και πάντα δίπλα της. Ακόμη και στο πρόσφατο ταξίδι της στο Περού –όπου παρεμπιπτόντως η Τζένιφερ έδωσε ένα σόου δεξιότητας στον χειρισμό της μπάλας ποδοσφαίρου- ο Σμαρτ ήταν μαζί της. Όπως βέβαια ήταν και Μαρκ Άντονι. Αυτό θα πει πολιτισμός…

Στο βίντεο που ακολουθεί θυμηθείτε την τελευταία -και πολύ καυτή- κοινή εμφάνιση της Τζένιφερ Λόπεζ και του Μαρκ Άντονι στη σκηνή του "American Idol", τον Μάιο. Λίγο καιρό αργότερα ανακοίνωσαν επίσημα τον χωρισμό τους.

Ζωή Κίττα