Έγινε μανούλα η Λίλι Άλεν

28.11.2011
Χαράς ευαγγέλια για την 26χρονη τραγουδίστρια, η οποία έναν χρόνο μετά την τραγωδία, κρατά πια στην αγκαλιά της το πολυπόθητο μωράκι της.


Χαράς ευαγγέλια για την 26χρονη τραγουδίστρια, η οποία έναν χρόνο μετά την τραγωδία, κρατά πια στην αγκαλιά της το πολυπόθητο μωράκι της.

Η Λίλι Άλεν (Lily Allen) – ή μάλλον Λίλι Κούπερ, όπως θέλει να ονομάζεται μετά τον γάμο της με τον Σαμ Κούπερ (Sam Cooper) τον Ιούνιο- γέννησε το πρώτο της παιδάκι την Παρασκευή το απόγευμα.

Το μικρό κοριτσάκι ήρθε να συμπληρώσει την ευτυχία του ζευγαριού, που βίωσε μεγάλη στεναχώρια από την τραγική αποβολή της Λίλι στον έκτο μήνα της προηγούμενης εγκυμοσύνης της.

Η γνωστή τραγουδίστρια στάθηκε πολύ δυνατή απέναντι στο γεγονός και έμεινε πολύ γρήγορα ξανά έγκυος. Στο μεταξύ παντρεύτηκε και τον αγαπημένο της και τώρα, όλοι γεροί και ευτυχισμένοι απολαμβάνουν την νέα τους "οικογενειακή κατάσταση".

Παρά τα γεγονός ότι ακόμη δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση από την πλευρά του ζεύγους, πολλοί φίλοι τους στέλνουν τις ευχές τους μέσω Twitter.

"Στέλνουμε την αγάπη μας στη Λίλι, τον Σαμ και το… mini Cooper", αστειεύτηκε ο DJ Σεμπ Τσιου (Seb Chew) χθες το βράδυ.

Σε μια παλιότερη συνέντευξή της, η Κούπερ είχε αποκαλύψει ότι είχε κρατήσει το φύλλο του μωρού της επτασφράγιστο μυστικό και παρόλο που η μαμά της την πίεζε αφόρητα, εκείνη επέμενε να μη λέει τίποτα. "Είναι ανάμεσα στον άντρα μου και σε μένα", έλεγε και ξανάλεγε.

Η συμπαθής τραγουδίστρια είχε ακόμη μια αποβολή όταν το 2008 έχασε το μωράκι που κυοφορούσε από τη σχέση της με τον Εντ Σίμονς (Ed Simons) των The Chemical Brothers's.

Ζωή Κίττα