Η Πίπα δεν ξέρει πού να κρυφτεί

15.11.2011
Δύσκολες στιγμές φαίνεται ότι περνά η 28χρονη αδελφή της δούκισσας του Κέιμπριτζ, η οποία μετά τον χωρισμό της από τον Άλεξ Λούντον (Alex Loudon) το φυσάει και δεν κρυώνει!


Δύσκολες στιγμές φαίνεται ότι περνά η 28χρονη αδελφή της δούκισσας του Κέιμπριτζ, η οποία μετά τον χωρισμό της από τον Άλεξ Λούντον (Alex Loudon) το φυσάει και δεν κρυώνει!

Και δεν είναι ο χωρισμός αυτός καθαυτός μόνο που "καίει" την Πίπα Μίντλετον (Pippa Middleton) αλλά ο ντόρος που δημιουργήθηκε με πρόσφατα δημοσιεύματα που τη θέλουν να έχει φάει πόρτα από τα… πεθερικά.

Πηγές κοντινές στην οικογένεια του 31ός ετών παίκτη του κρίκετ αναφέρουν ότι οι γονείς του δεν έβλεπαν με καλό μάτι τη σχέση του γιου του με τη νεαρή κόρη των νεόπλουτων Μίντλετον από την αρχή, υποστηρίζοντας όμως ότι "είχε ημερομηνία λήξεως".

Δεν της φτάνει λοιπόν ο πόνος του χωρισμού της Πίπα, έχει να καταπιεί και το ότι τα πεθερικά δεν τη θεωρούσαν "κορίτσι για σπίτι".

Αποτέλεσμα; Η καημένη η Φιλίπα (όπως είναι το βαφτιστικό της 28χρονης κοπέλας) να μην έχει διάθεση να εμφανιστεί πουθενά.

Έτσι, και προς μεγάλη λύπη των διοργανωτών, η Πίπα ακύρωσε την προγραμματισμένη εμφάνισή της στο κοσμικό Square Mile Masked Ball που θα πραγματοποιηθεί αυτό τον μήνα.

Σύμφωνα με την "London Evening Standard" η απόφαση αυτή έρχεται σαφώς λόγω της κακής διάθεσης της άμεσα ενδιαφερόμενης, κυρίως όμως γιατί αυτές ήταν οι εντολές του Κλάρενς Χάουζ.

Πηγές της εφημερίδας αναφέρουν ότι οι υπεύθυνοι του παλατιού "συμβούλεψαν" την Πίπα "να κρατήσει χαμηλούς τόνους" για λίγο καιρό μέχρι να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Και φυσικά εκείνη υπάκουσε.

Οι φήμες αυτές δεν έχουν επιβεβαιωθεί –φυσικά- από το Κλάρενς Χάουζ, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν φαίνονται και τελείως ανυπόστατες.

Ζωή Κίττα