Μουστάκα: Ανδρική απογοήτευση για το "μαϊμού" στήθος της!

26.10.2011
Ένα ένα καταρρέουν τα «είδωλα» για τον αρσενικό πληθυσμό κι αν συνεχιστεί η «πτώση» με αυτό το ρυθμό, βλέπω να μελαγχολούν πρώτα γι αυτό και μετά για το «κούρεμα» του χρέους. Εκεί που προσπαθούσαν να συνέλθουν

Ένα ένα καταρρέουν τα «είδωλα» για τον αρσενικό πληθυσμό κι αν συνεχιστεί η «πτώση» με αυτό το ρυθμό, βλέπω να μελαγχολούν πρώτα γι αυτό και μετά για το «κούρεμα» του χρέους. Εκεί που προσπαθούσαν να συνέλθουν από την αποκάλυψη της μεταμόρφωσης της Κατερίνας (όλο)Καίνουργιου έρχεται τώρα το Star (βαλτοί είναι και αυτοί να μελαγχολήσουν τα αρσενικά του τόπου;) και τους δίνουν νέο «χτύπημα», πιο σκληρό τούτη τη φορά.

Ένα από τα πιο λατρεμένα, τιμημένα, αγαπημένα, ομορφότερα, πλούσια στήθη της ελληνικής τιβί, αυτά της Χριστίνας Μουστάκα είναι... fake. Θα μου πεις τώρα... ε και; Τα πρώτα είναι ή τα τελευταία; Έλα, όμως, που για τα εν λόγω έχουν δοθεί μάχες και μάχες μεταξύ των δύο φύλων, όπου οι άνδρες επέμεναν ότι είναι δώρο της φύσης και οι γυναίκες δώρο της επιστήμης. Και να που φαίνεται ότι δικαιώνονται οι τελευταίες.

Το Star πήγε και ξετρούπωσε την Μουστάκα σε μικρότερη ηλικία, όπου συμμετείχε σε καλλιστεία. Και μάντεψε.... Μπορεί ο ποπός και τότε να ήταν... πωπω Χριστίνα με την κουλάρα σου, δεν ίσχυε το ίδιο με το στήθος. Πλάκα τα γαλόνια και απογοήτευση για τα αγόρια. Κάποιοι βέβαια ελπίζουν να ισχύει και στην περίπτωση της Μουστάκα ότι και με την (ολο)Καίνουργιου... δεν έκανε τίποτε, απλά μεγάλωσε, έβγαλε φρύδι και αδυνάτισε!