Τρέμε Χολίδη τον Λιάγκα τζ., θα «φάει» την Δούκισσα!

24.10.2011
Τον ύπνο του θα χάσει ο Χρήστος Χολίδης μετά την αποκάλυψη που έκαναν στην «Πρωινή Μελέτη» που έκανε η Φαίη Σκορδά στο Twitter. Ο αοιδός μόλις απέκτησε έναν ισχυρό αντίζηλο για τα μάτια του κοριτσιού του, της Δούκισσας Νομικού

Τον ύπνο του θα χάσει ο Χρήστος Χολίδης μετά την αποκάλυψη που έκαναν στην «Πρωινή Μελέτη» που έκανε η Φαίη Σκορδά στο Twitter. Ο αοιδός μόλις απέκτησε έναν ισχυρό αντίζηλο για τα μάτια του κοριτσιού του, της Δούκισσας Νομικού ντε. Μιλάμε για ανταγωνιστή, όχι αστεία.

Και ποίος είναι αυτός, που καλοβλέπει την Δούκισσα και δεν υπολογίζει κοτζάμ Χολίδη; Ο Λιάγκας τζούνιορ! Ω ναι. Ο μόλις έξι μηνών γιος της Φαίης και του Γιώργου είναι ένα... σούπερ μωρό που πρόλαβε κιόλας και κεραυνοβολήθηκε από έρωτα. Ναι, ναι. Και συγκεκριμένα είναι ερωτευμένος με την Δούκισσα Νομικού.

Αυτό δηλαδή έγραψε στο Twitter της η περήφανη μάνα που βλέπει ότι ο γιος της είναι... εραστής από κούνια! Είμαι σίγουρη ότι η Δούκισσα θα νιώθει κολακευμένη από το νέο θαυμαστή της, ο οποίος προς το παρόν τρώει όλη του την χορτόσουπα για να μεγαλώσει γρήγορα και να «φάει» τον Χολίδη! Τι σου είναι, όμως το... DNA... Αδυναμία στις ξανθιές όπως ο πατέρας Λιάγκας!