Ριάνα: Έχασα πολύ χρόνο μισώντας τον Μπράουν

12.10.2011
Πέρασαν τρία χρόνια από τον ξυλοδαρμό που υπέστη η 23χρονη τραγουδίστρια από τον τότε σύντροφό της και φαίνεται ότι ήρθε η ώρα να αναθεωρήσει.

Πέρασαν τρία χρόνια από τον ξυλοδαρμό που υπέστη η 23χρονη τραγουδίστρια από τον τότε σύντροφό της και φαίνεται ότι ήρθε η ώρα να αναθεωρήσει.

Ακριβώς πριν από την εκδήλωση για τα βραβεία Γκράμι του 2008 ο Κρις Μπράουν (Chris Brown) και η Ριάνα (Rihanna) λογομάχησαν άγρια και ο καυγάς κατέληξε με εκείνη το νοσοκομείο, μπλαβί από το ξύλο, και εκείνον –φυσικά- στο τμήμα.

Από τότε, έγιναν και ειπώθηκαν πολλά. O Μπράουν δήλωσε μετανιωμένος –πολλάκις- ενώ η Ριάνα έκανε αρκετές σχέσεις στην προσπάθειά της να προχωρήσει παρακάτω.

Φαίνεται, όμως, ότι δεν τα κατάφερνε. Μέχρι τώρα.

Όπως αποκάλυψε η ίδια η σταρ σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό "Esquire", αποφάσισε ότι ήρθε η ώρα να αφήσει για τα καλά πίσω της το περιστατικό γιατί "της έφαγε ήδη πολύ χρόνο από τη ζωή της". Μέχρι που έχει αρχίσει να απολαμβάνει τη μουσική του ξανά!

"Προφανώς τον μισούσα για πολύ καιρό. Αλλά τώρα το έχω αφήσει πίσω μου. Είχα πολύ θυμό μέσα μου. Τώρα είμαι πραγματικά ενθουσιασμένη που βλέπω τη στροφή που έχει κάνει στην καριέρα του. Εκεί που όλος ο κόσμος ήταν εναντίον του, εκείνος τα κατάφερε να γυρίσει στη μουσική του. Είμαι μεγάλη του θαυμάστρια. Πάντα ήμουν", διατυμπανίζει η Ριάνα συμπληρώνοντας ότι παρόλα όσα συνέβησαν, δεν ευχήθηκε ποτέ κάτι άσχημο για το πρώην σύντροφό της.

Κατά τα άλλα, ο Κρις Μπράουν ολοκλήρωσε την ποινή της κοινωνικής εργασίας, καθώς και τα "μαθήματα διαχείρισης θυμού" που του είχαν επιβληθεί, και συνεχίζει σε 5 ετών επιτήρηση μέχρι να είναι τελείως ελεύθερος.

Όσο για τη Ριάνα… εκείνη δηλώνει ότι "είναι μόνη και γουστάρει".

Στο βίντεο που ακολουθεί απολαύστε ένα ντουέτο των δύο τραγουδιστών από παλιότερη συνεργασία τους.

Ζωή Κίττα