Σταματέρη: Την... ταχτάρισε ο Μπερλουσκόνι!

29.09.2011
Όλο αποκαλύψεις είναι τα «τρελοκόριτσα» της Τατιάνας Στεφανίδου για την αφεντιά τους. Τη μία περιγράφουν ατυχήματα που είχαν με τα φορεματάκια τους, που σκίστηκαν στο δρόμο και την άλλη βγάζει η μία τα... άπλυτα της άλλης.

Όλο αποκαλύψεις είναι τα «τρελοκόριτσα» της Τατιάνας Στεφανίδου για την αφεντιά τους. Τη μία περιγράφουν ατυχήματα που είχαν με τα φορεματάκια τους, που σκίστηκαν στο δρόμο και την άλλη βγάζει η μία τα... άπλυτα της άλλης. Για να είμαστε πιο συγκεκριμένοι, τα «άπλυτα» βγάζει μόνο η «Τάτυ».

Την Τετάρτη που λες κι ενώ τα κορίτσια είχαν θέμα για τους άντρες που τους αρέσει να πηγαίνουν με κολ γκερλς, η κουβέντα πήγε στον μαστρό- Σίλβιο Μπελρουσκόνι. Και στο σημείο αυτό, η Στεφανίδου έβγαλε φωτογραφία του Σίλβιο με ξανθιά παρουσιάστρια της τιβί, την οποία... ταχτάριζε στην αγκαλιά του. Το ταχταρίζω βγαίνει από το νταχ ντιρντι του λέγανε και δεν το παντρεύανε. Και το είπε η λατρεμένη νιαου-Τζούλη μόλις είδε την Μαρία Σταματέρη να κάθεται στα γόνατα του Μπερλουσκόνι.

«Δόσιμο» κανονικό της έκανε η φιλενάδα της Τατιάνα. Από τη μία να της λέει: «Εγώ θα σε παντρέψω ξανά με τον Σταμάτη Μαλέλη» και από την άλλη βγάζει φόρα παρτίδα τα... ταχταρίσματα με τον «ατακτούλη» και «φουστολάτρη» Μπερλουσκόνι. Κόκκινη σαν το παντζάρι έγινε η Σταματέρη, η οποία παραδέχτηκε ότι της αρέσει ως άντρας ο Σίλβιο, ενώ εξήγησε πώς κάθισε στα γόνατα του.

Πήγε να δει έναν αγώνα της Μίλαν και μόλις αντιλήφθηκε την παρουσία του, πήγε να του πάρει κάποιες δηλώσεις. Κι επειδή δίπλα του δεν είχε άδειες θέσεις, ο Σίλβιο της πρότεινε να καθίσει στα πόδια του. Αυτό είναι που λέμε... μεροκάματο του τρόμου!