Μενεγάκη: Παίρνει επίδομα τρίτεκνης μάνας!

15.09.2011
Μάνα με επιδότηση… ΟΓΑ είναι η Ελένη Μενεγάκη, η οποία μάθαμε από το δελτίο ειδήσεων του Star ότι εισπράττει από τον Οργανισμό κάθε μήνα 266 ευρώ. Αγρότισσα δεν είναι, αν και στην Ματέο εποχή έχει αναπτύξει… οικολογικές ανησυχίες

Μάνα με επιδότηση… ΟΓΑ είναι η Ελένη Μενεγάκη, η οποία μάθαμε από το δελτίο ειδήσεων του Star ότι εισπράττει από τον Οργανισμό κάθε μήνα 266 ευρώ. Αγρότισσα δεν είναι, αν και στην Ματέο εποχή έχει αναπτύξει… οικολογικές ανησυχίες και αναρωτιέσαι τώρα εσύ για ποιο λόγο η παρουσιάστρια παίρνει επίδομα ΟΓΑ. Μα γιατί είναι μάνα τριών ανήλικων τέκνων και ως γνωστών οι τρίτεκνες δικαιούνται επίδομα.

Το έμαθε η Ελένη και το 2008 (σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star), οπότε και απέκτησε το τρίτο της παιδί, έσπευσε να κάνει τα χαρτιά. Δεν είναι να χάνονται λεφτά κι ας είναι αστεία μικροποσά μπροστά στο μηνιαίο μισθό της. Εξάλλου, όπως λέει και ο λαός: μάζευε κι ας είναι ρώγες.

Έτσι, μία εκ των πιο ακριβοπληρωμένων παρουσιαστριών κάθε μήνα περιμένει τον ταχυδρόμο να της δώσει το επίδομα, που ετησίως οι αποδοχές ανέρχονται στα… 3.193 ευρώ. Άραγε, η Ελένη όπως και οι υπόλοιπες τρίτεκνες (που όμως δεν έχουν τον ίδιο μισθό με εκείνη) θα περιμένει με αγωνία μήπως ελέω κρίσης και περικοπών της κόψουν το επίδομα; Να την δω να βγει αγανακτισμένη και τι στον κόσμο.

Βέβαια, για να λέμε και του στραβού το δίκιο, η Ελένη νόμιμα εισπράττει το επίδομα, αφού στο κάτω κάτω το δικαιούται. Αλλά έχει ανάγκη τα 200 ευρώ του ΟΓΑ; Τώρα το… ηθικό κομμάτι της υπόθεσης, ας το αφήσουμε καλύτερα. Αν και, αγαπημένε μου, είναι πολύ αστείο να ακούς ότι και η Μενεγάκη παίρνει επίδομα και κυρίως ότι έκανε τα χαρτιά για να πάρει τα λεφτά.