Αρναούτογλου: Από την ηθοποιό στην ξανθιά; Ιδού η απορία...

25.08.2011
Ψέματα να πούμε; Η περίπτωση του Γρηγόρη Αρναούτογλου μάς έχει μπερδέψει τα μάλα. Γρίφος για δυνατούς λύτες είναι τα ερωτικά του συμπαθέστατου παρουσιαστή κι άκρη δεν βγάζουμε. Την προηγούμενη εβδομάδα διαβάζαμε κι ακούγαμε ότι ο Γρηγόρης είναι ερωτευμένος με νεαρή ηθοποιό

Ψέματα να πούμε; Η περίπτωση του Γρηγόρη Αρναούτογλου μάς έχει μπερδέψει τα μάλα. Γρίφος για δυνατούς λύτες είναι τα ερωτικά του συμπαθέστατου παρουσιαστή κι άκρη δεν βγάζουμε.

Την προηγούμενη εβδομάδα διαβάζαμε κι ακούγαμε ότι ο Γρηγόρης είναι ερωτευμένος με νεαρή ηθοποιό, με την οποία ουκ ολίγες φορές έχουν επισκεφτεί στέκια των βορείων προαστίων. Και μπλα μπλα μπλα, είχαμε όλοι πιστέψει ότι ο «Αρνι» όχι μόνο ερωτεύτηκε, αλλά απαρνήθηκε και το... ντεκαπάζ, αφού η φερόμενη ως νέα αγαπημένη του είναι μελαχρινή.

Κι εκεί που ήρεμοι αφήσαμε τον παρουσιαστή να απολαμβάνει τον έρωτα του με την ηθοποιό, βλέπουμε αυτή την εβδομάδα σε life style περιοδικό τον Γρηγόρη στην Αντίπαρο, όπου είχε πάει σε γάμο φίλου του. Και μάντεψε. Ναι μεν τον συνόδευε στο νησί αιθέρια ύπαρξη, όμως δεν ήταν η μελαχρινή ηθοποιός που βλέπαμε τις προηγούμενες μέρες. Και ξανά μάντεψε.

Η συνοδός ήτο αιθέρια, αλλά ξανθιά, γιατί ως φαίνεται και στου Γρηγόρη... πρώτα βγαίνει η ψυχή και μετά το χούι. Η αδυναμία, δηλαδή, στις ξανθιές. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι δυο τους ήταν αχώριστοι στην Αντίπαρο, αφού το μεσημέρι τους είδαν να τρώνε δίπλα δίπλα τα ψαράκια τους σε ταβέρνα και το βράδυ να πίνουν τα ποτά τους σε κλαμπ. Βέβαια, ήταν διακριτικοί διότι δεν ήθελαν να δώσουν τροφή για σχόλια, αλλά όσοι τους είδαν από κοντά πείστηκαν ότι πρόκειται για νέο αμόρε.