Η Σολωμού, ο Μουζουράκης και το πουκάμισο του κολυμβητή!

22.08.2011
Έχουν δει πράματα και θάματα τα ματάκια μας στην παραλία, αλλά λουόμενο να βουτάει στη θάλασσα με βερμούδα και καρό πουκαμισάκι, δεν το είχαμε μάτα ξαναδεί. Αλλά ας είναι καλά ο Πάνος Μουζουράκης, που είναι όλο εκπλήξεις.

Έχουν δει πράματα και θάματα τα ματάκια μας στην παραλία, αλλά λουόμενο να βουτάει στη θάλασσα με βερμούδα και καρό πουκαμισάκι, δεν το είχαμε μάτα ξαναδεί. Αλλά ας είναι καλά ο Πάνος Μουζουράκης, που είναι όλο εκπλήξεις. Ο γνωστός ηθοποιός/τραγουδιστής βρέθηκε την περασμένη εβδομάδα στην Χαλκιδική μετά της αγαπημένης του, Μαρίας Σολωμού για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Διέμειναν σε πολυτελές ξενοδοχείο στο πρώτο «πόδι», ενώ όλη τη μέρα την περνούσαν στο beach bar του Αντώνη Κανάκη, με τον οποίο έκαναν καλή παρέα. Μουζουράκης και Σολωμού ήταν μες στα μέλια, αδιαφορούσαν για τα αδιάκριτα βλέμματα και για του λόγου το αληθές, κάθε λίγο και λιγάκι εκδήλωναν τον έρωτα τους. Σνιφ, σνιφ.

Τις μέρες που βρέθηκαν στην Χαλκιδική ήταν και η ονομαστική τους εορτή, την οποία γιόρτασαν με δόξες, τιμές και μπόλικα σφηνάκια στο μπαρ του Κανάκη. Το ζεύγος κερνούσε τους φίλους του, ανάμεσα στους οποίους ήταν τόσο ο παρουσιαστής του «Ράδιο Αρβύλα», όσο και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.