Μαρκ Άντονι: τα παρακάλια στη Jlo & η κοινή έξοδος

11.08.2011
Τι κι αν βουίζουν τα περιοδικά ότι η Τζένιφερ Λόπεζ τα έχει με τον μεξικανό Μπραντ Πιτ ή με κάποιο βραζιλιάνο γόη, ο μέχρι πρότινος σύζυγός της Μαρκ Άντονι (Mark Antony) φαίνεται πως ακόμα την παρακαλάει να τα ξαναβρούν.

Τι κι αν βουίζουν τα περιοδικά ότι η Τζένιφερ Λόπεζ τα έχει με τον λατίνο Μπραντ Πιτ ή με κάποιο βραζιλιάνο γόη, ο μέχρι πρότινος σύζυγός της Μαρκ Άντονι (Mark Antony) φαίνεται πως ακόμα την παρακαλάει να τα ξαναβρούν.


Σχεδόν ένα μήνα μετά την ξαφνική ανακοίνωση του χωρισμού τους, η λατίνα σταρ και ο 43χρονος Άντονι είχαν την πρώτη κοινή τους έξοδο, όπως αναφέρει το TMZ.


Το ζευγάρι εντοπίστηκε μαζί στο πίσω κάθισμα μιας κόκκινης Μάστανγκ κοντά στην ακτή Sagg του Σάουθαμπτον στη Νέα Υόρκη και έδειχναν χαλαροί και χαρούμενοι. Λίγο αργότερα στην παρέα τους προστέθηκε ένα ζευγάρι φίλων. Ο εκπρόσωπος του Άντονι τόνισε πως ο τραγουδιστής βρισκόταν στην περιοχή για να επισκεφτεί τα δίδυμα παιδιά του.

Ο πολύτεκνος Μαρκ Άντονι – έχει 5 παιδιά, 2 με την Λόπεζ, ένα εκτός γάμου και 2 με την πρώτη σύζυγό του Νταγιανάρα Τόρες (Dayanara Torres)- προσπαθεί ακόμα να τα ξαναβρεί με την 44χρονη σταρ, όπως αναφέρει το "Us Weekly".


Όπως τόνισε άνθρωπος του περιβάλλοντός τους στο περιοδικό, ο Μαρκ έχει μεγάλες ψυχολογικές μεταπτώσεις αφού τη μια την παρακαλάει να επιστρέψει και την άλλη την κατηγορεί πως του καταστρέφει τη ζωή.

Πάντως, η Τζένιφερ τα πηγαίνει μια χαρά αφού την Τετάρτη ανακοινώθηκε και επίσημα πως θα συμμετέχει ως κριτής και στην επόμενη σεζόν του "American Idol".


Η ανακοίνωση έγινε από τον παραγωγό του σόου Νάιτζελ Λιθγκόου (Nigel Lythgoe). Η αμοιβή της εκρηκτικής Jlo αυξήθηκε από τα 12 στα 20 εκατομμύρια δολάρια, γεγονός που έκανε τον έτερο κριτή Στίβεν Τάιλερ να αγανακτήσει και να ζητήσει παρόμοια αύξηση.

Kατερίνα Πατούλια