Η Καρντάσιαν δοκιμάζει κρέμες για την ψωρίαση

02.08.2011
Τρέχει και δεν φτάνει η καψερή η Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian). Αφ' ότου ανακάλυψε πως πάσχει από ψωρίαση, η 30χρονη τιβι σταρ έχει αποφασίσει να μην αφήσει την δερματική αυτή πάθηση να της χαλάσει τον ονειρεμένο της γάμο, που απέχει μερικές εβδομάδες μόλς!

Τρέχει και δεν φτάνει η καψερή η Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian). Αφ' ότου ανακάλυψε πως πάσχει από ψωρίαση, η 30χρονη τιβι σταρ έχει αποφασίσει να μην αφήσει την δερματική αυτή πάθηση να της χαλάσει τον ονειρεμένο της γάμο, που απέχει μερικές εβδομάδες μόλις!

Η κληρονομική ασθένεια της Κιμ (την έχει και μητέρα της Κιμ, Κρις) είναι θεραπεύσιμη αλλά φαίνεται πως το στρες της μελλόνυμφης ήταν εκείνο που έκανε την ψωρίαση να φουντώσει.

Η Κιμ είναι αποφασισμένη λοιπόν να δείχνει τέλεια στο γάμο της με τον Κρις Χάμφρεϊς (Kris Humphries) και δοκιμάζει κρέμες κατά της ψωρίασης μέχρι τελικής πτώσης. Όπως έγραψε στο στάτους της στο Twitter, η 30χρονη Καρντάσιαν αυτή την εβδομάδα δοκιμάζει ένα νέο προϊόν:

"Οκ. Τώρα δοκιμάζω μια νέα κρέμα κατά της ψωρίασης. Ελπίζω να λειτουργήσει. Υπόσχομαι πως αν δω θετικά αποτελέσματα, θα τα μοιραστώ μαζί σας"!

Ευτυχώς η Κιμ έχει σχεδόν κανονίσει όλες της λεπτομέρειες του γάμου της και όπως αποκάλυψε εχθές τακτοποιήθηκε και το θέμα του νυφικού, το οποίο έχει αναλάβει και ήδη σχεδιάζει η καλή φίλη της οικογένειας Καρντάσιαν και ξακουστή σχεδιάστρια Βέρα Γουάνγκ (Vera Wang):

"Η Βέρα είναι πολύ στενή και καλή οικογενειακή φίλη. Οπότε, όταν ήρθε η στιγμή να επιλέξω τη σχεδιάστρια του νυφικού μου, ήταν ο πρώτος άνθρωπος που σκέφτηκα. Κάνεις δεν σχεδιάζει νυφικά όπως εκείνη. Είμαι ενθουσιασμένη που το όνειρό μου γίνεται πραγματικότητα και αυτή τη στιγμή δημιουργείται για μένα το πιο όμορφο φόρεμα για εκείνη την ξεχωριστή ημέρα".

Και θα είναι ξεχωριστή η ημέρα εκείνη, αφού η Καρντάσιαν παντρεύεται έναν άντρα που την λατρεύει. Ο Κρις, μίλησε μάλιστα για την απόφασή του να κάνει πρόταση γάμου στην Κάρντάσιαν λέγοντας πως από την πρώτη στιγμή που είδε την Κιμ κατάλαβε πως αυτή είναι η μία και μοναδική.

Ο διάσημος μπασκετμπολίστας μίλησε στο "ET Online" και είπε πως ένιωσε πως συνάντησε την ιδανική γυναίκα στο πρόσωπο της Κιμ ενώ δήλωσε ενθουσιασμένος και ανυπόμονος για την ημέρα του γάμου (20 Αυγούστου).

Ο άσσος του NBA που έκανε πρόταση στην Καρντάσιαν με μονόπτερο αξίας 2 εκατομμυρίων δολαρίων, αποκάλυψε μάλιστα πως νιώθει λιγάκι νευρικός τώρα που πλησιάζει ο γάμος αλλά φροντίζει να χαίρεται την κάθε στιγμή της προετοιμασίας.

Μάθε τα πάντα για την ασθένεια της Κιμ εδώ:

Κατερίνα Πατούλια