Ο Μαζωνάκης πάει... Άγιο Όρος!!!

11.07.2011
Στο Άγιο Όρος θα πάει ο Γιώργος Μαζωνάκης με το που θα τελειώσουν οι εμφανίσεις του σε μαγαζί της Θεσσαλονίκης. Και προτού σκεφτείς ότι ο αοιδός αποφάσισε να μονάσει (κάτι που στο παρελθόν είχε ακουστεί έντονα και ψάχναμε να βρούμε τον... μοναχό Μαζώ) εκείνος ξεκαθάρισε ότι θα πάει ως απλός επισκέπτης.

Στο Άγιο Όρος θα πάει ο Γιώργος Μαζωνάκης με το που θα τελειώσουν οι εμφανίσεις του σε μαγαζί της Θεσσαλονίκης. Και προτού σκεφτείς ότι ο αοιδός αποφάσισε να μονάσει (κάτι που στο παρελθόν είχε ακουστεί έντονα και ψάχναμε να βρούμε τον... μοναχό Μαζώ) εκείνος ξεκαθάρισε ότι θα πάει ως απλός επισκέπτης. Κάτι που συνηθίζει τα τελευταία χρόνια.

«Είναι δύσκολη η καλογερική» παραδέχτηκε στην κάμερα του Star που τον ανακάλυψε στη φωτογράφηση για τις καλοκαιρινές του εμφανίσεις σε μαγαζί της Παραλιακής. Ο Μαζωνάκης ήτο ευδιάθετος, εκμυστηρεύτηκε ότι θα επισκεφτεί λίγες μέρες το Άγιο Όρος, αλλά θα πάει και στη Σητεία για ολιγοήμερες διακοπές. Μετά θα επιστρέψει Αθήνα, διότι έχει και τις εμφανίσεις.

Ο αοιδός μίλησε και για την οικονομική κρίση που έχει χτυπήσει και τη νύχτα, αλλά και τις συναυλίες, αφού ο κόσμος πλέον δύσκολα δίνει λεφτά για να διασκεδάσει. Και όπως είπε ο ίδιος, εξαιτίας της κρίσης έριξε τις οικονομικές απαιτήσεις. «Έχω ρίξει νερό στο κρασί μου» είπε χαρακτηριστικά.