Χώρισε ο Σπύρος Χαριτάτος!

27.05.2011
Νέος, μόνος Σπύρος Χαριτάτος ψάχνει… κορίτσι από τον τόπο του κι ας είναι μπαλωμένο. Ο παρουσιαστής εδώ και λίγο καιρό, συγκεκριμένα μετά το Πάσχα, είναι και πάλι single, αφού ο έρωτας του

Νέος, μόνος Σπύρος Χαριτάτος ψάχνει… κορίτσι από τον τόπο του κι ας είναι μπαλωμένο. Ο παρουσιαστής εδώ και λίγο καιρό, συγκεκριμένα μετά το Πάσχα, είναι και πάλι single, αφού ο έρωτας του με τη 28χρονη Τουρκάλα έληξε άδοξα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, η απόσταση που τους χώριζε, τελικά στάθηκε εμπόδιο στη σχέση τους και παρόλο που οι δυο τους προσπάθησαν να την κρατήσουν ζωντανή, δεν τα κατάφεραν. Ο ‘έρωτας του Χαριτάτου με τη νεαρή δικηγόρο από την Κωνσταντινούπολη γεννήθηκε το περασμένο καλοκαίρι, όταν τη συνάντησε στο ευρωπαϊκό του μπάσκετ.

Γοητεύτηκε αμέσως μαζί της και προκειμένου να την βλέπει και να περνάει μαζί της αρκετό χρόνο, έκανε συχνά ταξίδια στην Κωνσταντινούπολη. Παγκράτι – Κολιάτσου είχε κάνει τη διαδρομή, ενώ και η 28χρονη ερχόταν πολύ συχνά στην Αθήνα. Όμως, η απόσταση (όπως συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις) έφερε γρήγορα τη φθορά κι έτσι το ζευγάρι αποφάσισε να χωρίσει. Τώρα, ο Χαριτάτος και μετά από παρότρυνση των φίλων του, ψάχνει τον έρωτα στα πάτρια εδάφη.