Ξανά μαζί Μάρω - Αμανατίδης!

27.05.2011
Υπήρξαν ζευγάρι, έζησαν έναν θυελλώδη έρωτα και η σχέση τους όσο διαρκούσε, απασχόλησε τα φώτα της δημοσιότητας. Έλα, όμως, που η απόσταση στάθηκε εμπόδιο στον έρωτα τους και το διάσημο τότε ζεύγος

Υπήρξαν ζευγάρι, έζησαν έναν θυελλώδη έρωτα και η σχέση τους όσο διαρκούσε, απασχόλησε τα φώτα της δημοσιότητας. Έλα, όμως, που η απόσταση στάθηκε εμπόδιο στον έρωτα τους και το διάσημο τότε ζεύγος αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους. Αλλά οι σχέσεις τους παρέμειναν καλές, φιλικές θα έλεγε κανείς.

Ο λόγος για την Μάρω Λύτρα και τον Γιάννη Αμανατίδη, οι οποίοι δύο χρόνια μετά το χωρισμό τους είναι και πάλι μαζί! Όχι, όμως, ερωτικά, αλλά επιχειρηματικά, αφού εδώ και λίγο καιρό πουλούν τα δικά τους t shirts. Πρόκειται για μία ιδέα που είχαν τον καιρό που ήταν ζευγάρι και τώρα αποφάσισαν να την υλοποιήσουν.

Όπως μας πληροφόρησε η Μάρω, σχεδιάζουν t shirts με στάμπες δικής τους εμπνεύσεως, τα οποία δίνουν σε χαμηλές τιμές, ελέω κρίσης. Όσο για το ενδεχόμενο η επένδυση να τους φέρει και πάλι κοντά; Ποτέ δεν ξέρεις, με την Μάρω να αφήνει ανοιχτό κάθε ενδεχόμενο.