Σοκ! Δολοφονική επίθεση κατά Συσσοβίτη - Πανταζόπουλου!

23.05.2011
Σοκ προκαλεί η είδηση ότι ο Αλέκος Συσσοβίτης και ο Ηλίας Πανταζοπουλος έπεσαν θύματα άγριας επίθεσης, που λίγο έλειψε να κοστίσει την ίδια τους τη ζωής. Οι δύο άνδρες, σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλουν

Σοκ προκαλεί η είδηση ότι ο Αλέκος Συσσοβίτης και ο Ηλίας Πανταζοπουλος έπεσαν θύματα άγριας επίθεσης, που λίγο έλειψε να κοστίσει την ίδια τους τη ζωής. Οι δύο άνδρες, σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλουν και αποκάλυψε το Super Star, δέχτηκαν δολοφονική επίθεση από πέντε αλλοδαπούς στο κέντρο της Αθήνας, το βράδυ του Σαββάτου, όταν επέστρεφαν από κοινή έξοδο.

Όπως ακούσαμε στο Super Star, ο ένας εξ’ αυτών κρατούσε σπασμένο μπουκάλι και τους απειλούσε. Οι δύο άντρες αντέδρασαν άμεσα, με αποτέλεσμα η οδός Αθηνάς να μετατραπεί σε πεδίο μάχης μεταξύ των Συσσοβίτη - Πανταζόπουλου και των πέντε αλλοδαπών. Τελικά, οι αλλοδαποί μέσα στο χαμό πήραν την τσάντα που κρατούσε η νεαρή συνοδός τους κι έφυγαν, ενώ οι ίδιοι τραυματίστηκαν. Για την ιστορία, η παρέα λίγο πριν διασκέδαζε στο κλαμπ που διατηρεί στο κέντρο της Αθήνας η Κατερίνα Παπουτσάκη.