Τρύφωνας Σαμαράς: ένα βήμα πριν την αυτοκτονία;

08.04.2011
Ο Τρύφωνας Σαμαράς άνοιξε το σπίτι του και την καρδούλα του στον Ant1 για να μοιραστεί με τους φαν του τα μυστικά της καθημερινότητας του! έτσι λοιπόν, το αγόρι που ήταν αρρωστούλι φώναξε τη χορογράφο Άννα να κάνουν την πρόβα για τον επόμενο χορό που θα χορέψουν στο "Dancing with the stars" στο φτωχικό του.
Ο Τρύφωνας Σαμαράς άνοιξε το σπίτι του και την καρδούλα του στον ANT1 για να μοιραστεί με τους φαν του τα μυστικά της καθημερινότητας του! έτσι λοιπόν, το αγόρι που ήταν αρρωστούλι φώναξε τη χορογράφο Άννα να κάνουν την πρόβα για τον επόμενο χορό που θα χορέψουν στο "Dancing with the stars" στο φτωχικό του.
Εν τω μεταξύ ο Τρύφωνας προσπαθούσε να φτιάξει μια ομελέτα αλλά μιλούσε και στην κάμερα: χόρεψε, φόρεσε ένα σάλι στη μεσούλα του για να κάνει τον ταυρομάχο και γενικά έκανε ότι περνούσε από το χέρι του για να μας μυήσει στα μυστικά της ζωής του.
Το βράδυ της Κυριακής ο Τρύφωνας διαγωνίζεται στο πάσο ντόμπλε και είπε σχετικά στην κάμερα του "Dancing With the Stars Daily" : "Πάρα πολύ δύσκολος χορός. Και πάρα πολύ αρρενωπός, πολύ αντρουά με έντονη κίνηση, και ορμάς κι αυτά. Πιστεύω ότι εκείνη την στιγμή κάτι θα μου βγει". Το θέμα όμως είναι τι ακριβώς είναι αυτό που θα σου βγει Τρυφωνάκο; Μπας και το Dancing τον κάνει να αναδείξει την αντρουά του πλευρά; Μπορεί ναι, μπορεί και όχι!
Όσο για το μεγαλύτερο του φόβο αποκάλυψε πως αρχίζει από "Λ" και πώς αν δεν του βάλει επτά, θα αυτοκτονήσει!

Ο Τρύφωνας, που όχι μόνο δεν αυτοκτονεί αλλά έχει γίνει περιζήτητος στον καλλιτεχνικό κύκλο μίλησε και στην εκπομπή "Βράδυ" του Πέτρου Κωστόπουλου για τον πρώτο του έρωτα: "Ερωτεύτηκα για πρώτη φορά στη ζωή μου όταν ήμουν 19 χρονών μια κοπέλα που την έλεγαν Λίτσα. Άργησα να ερωτευτώ και να κάνω σεξ για πρώτη φορά, γιατί απλά δεν μου έβγαινε και δεν το αποφάσιζα. Όταν ερωτεύτηκα τη Λίτσα ήταν θυμάμαι Πάσχα, στο χωριό του πατέρα μου στην Πτολεμαϊδα, σουβλίζαμε το αρνί. Το μόνο που κάναμε τότε ήταν να φιληθούμε, τίποτα παραπάνω", εξομολογήθηκε. Εμείς περιμένουμε να τον απολαύσουμε στο επόμενο live πιο αντρουά από ποτέ!