Ρέμος: Θέλει να παντρευτεί κ του κόβει τη φόρα η Ζέτα;

06.04.2011
Αυτή την εβδομάδα, τα εξώφυλλα των life style περιοδικών μονοπωλεί το πρώην ζεύγος Αντώνης Ρέμος – Ζέτα Μακρυπούλια και τα νυν ταίρια αυτών. Από τη μία ο Ρέμος βολτάρει στη Βουλιαγμένη με την Υβόννη Μπόζνιακ με χαλαρή διάθεση, ενώ ετοιμάζονται να γιορτάσουν την πρώτη τους επέτειο

Αυτή την εβδομάδα, τα εξώφυλλα των life style περιοδικών μονοπωλεί το πρώην ζεύγος Αντώνης Ρέμος – Ζέτα Μακρυπούλια και τα νυν ταίρια αυτών. Από τη μία ο Ρέμος βολτάρει στη Βουλιαγμένη με την Υβόννη Μπόζνιακ με χαλαρή διάθεση, ενώ ετοιμάζονται να γιορτάσουν την πρώτη τους επέτειο. Πώς περνάει έτσι ο καιρός. Και πόσο αθόρυβα για τους συγκεκριμένους δύο, οι οποίοι όλο αυτό το διάστημα αποφεύγουν τις βαρύγδουπες δηλώσεις έρωτα.

Από την άλλη, το νεόκοπο ζεύγος Μακρυπούλια – Χατζηγιάννης μετρούν έξι μήνες συγκατοίκησης στο σπίτι του αοιδού στη Γλυφάδα. Από εκεί είναι τραβηγμένη και η παπαράτσι φωτογραφία του ζεύγους, τη στιγμή που εξέρχεται. από αυτό. Αυτή τη ξύλινη πόρτα έχω βαρεθεί να τη βλέπω, αλλά θα πρέπει να κάνω υπομονή. Θα την δω ποοολές φορές ακόμη. Τέλος πάντων, σε ένα από αυτά τα δημοσιεύματα, διαβάζουμε (γι ακόμη μία φορά) ότι Μιχάλης και Ζέτα κάνουν γαμήλια σχέδια που δεν αποκλείεται να πραγματοποιηθούν μέσα στο καλοκαίρι.

Κανονικά σε αυτή την περίπτωση, μια συγκίνηση, μια έκπληξη, έναν ενθουσιασμό, μία εντύπωση έστω θα έπρεπε να τη νιώσω. Αλλά δυστυχώς, η περίπτωση της Μακρυπούλια με τον γάμο μού θυμίζει τον μύθο με τον βοσκό και το λύκο. Όταν ο τελευταίος όρμηξε στο κοπάδι, κανείς δεν πίστεψε τον ψεύτη βοσκό. Η Ζέτα ψεύτρα δεν είναι, αλλά τα χρόνια που ήταν με τον Ρέμο τους είχαν παντρέψει μύρια φορές.

Ωστόσο, η έκπληξη έρχεται από το άλλο ζευγάρι, όπου διαβάζουμε ότι ο αοιδός θέλει να παντρευτεί και να κάνει οικογένεια, αλλά τού κόβει τη φόρα η πρώην. Επειδή, κυκλοφορούν σενάρια γάμου Ζέτας και Χατζηγιάννη, ο Αντώνης δε θέλει να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του, επειδή όλοι θα πουν ότι είναι αντίποινα για την πρώην. Και ότι τον έχει πειράξει η ευτυχία της. Έτσι, αν καταλάβαμε καλά, περιμένει πρώτα να παντρευτεί εκείνη και μετά ο ίδιος. Η Μπόζνιακ τι λέει;;;