Οριστική ρήξη στις σχέσεις Ελένης - Λάτσιου;

06.04.2011
Μας έχει μπερδέψει τα μάλα το πρώην ζεύγος Ελένη Μενεγάκη και Γιάννης Λάτσιος. Σύμφωνα με τα λεγόμενα της Ελένης, τις συχνές αναφορές της σε εκείνον μέσα από την εκπομπή της, αλλά και τη δήλωση της στην τελευταία της συνέντευξη ότι «τον Γιάννη τον αγαπά», όλοι πιστεύαμε ότι είναι – κατά κάποιο

Μας έχει μπερδέψει τα μάλα το πρώην ζεύγος Ελένη Μενεγάκη και Γιάννης Λάτσιος. Σύμφωνα με τα λεγόμενα της Ελένης, τις συχνές αναφορές της σε εκείνον μέσα από την εκπομπή της, αλλά και τη δήλωση της στην τελευταία της συνέντευξη ότι «τον Γιάννη τον αγαπά», όλοι πιστεύαμε ότι είναι – κατά κάποιο τρόπο – οι νέοι… Άννα Βίσση και Νίκος Καρβέλας. Αλλά μάλλον θα πρέπει να το ξεχάσουμε, διότι σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού ΟΚ, στις σχέσεις των δύο πρώην ήρθε οριστική ρήξη.

Κι αιτία είναι η… Άνδρος! Αλλά και η τελευταία συνέντευξη της Ελένης σε μηνιαίο περιοδικό. Σύμφωνα με άτομο από το περιβάλλον του Λάτσιου, εκείνος τα πήρε με την πρώην μετά την τριήμερη απόδραση της στην Άνδρο, στο συγκρότημα του νέου της αγαπημένου, Ματέο Παντζόπουλο. Και δεν τον ένοιαξε που η Ελένη πήγε στον καλό της (εξάλλου κάθε λίγο και λιγάκι εκεί είναι), αλλά το γεγονός ότι πήρε μαζί τα δύο μεγαλύτερα παιδιά τους. Μάλιστα, ο γιος τους Άγγελος είχε ταξιδέψει νωρίτερα στην Άνδρο μαζί με τον Ματέο και μπορούμε να κατανοήσουμε τον εκνευρισμό του Λάτσιου.

Μάλιστα, η Μενεγάκη είχε πει στην εκπομπή της ότι ο γιος της σε εκείνο το ταξίδι έκανε το πρώτο του μπάνιο. Έξαλλος έγινε ο Λάτσιος και ίσως οι φωτογραφίες ου δημοσιεύτηκαν τις επόμενες μέρες από το ταξίδι, δείχνοντας μία… οικογενειακή ατμόσφαιρα στην Άνδρο να τον έκαναν περισσότερο τούρμπο. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Λάτσιος δεν έχει πει σε κανέναν ότι τον πείραξε το όλο σκηνικό, αλλά έκτοτε οι σχέσεις τους μπήκαν στον «πάγο». Τυχαίο; Δε νομίζουμε…

Ως κερασάκι στην τούρτα ήρθε η τελευταία συνέντευξη της Ελένης και τα όσα είπε σχετικά με τους λόγους που χώρισαν. Εκείνη, απέδωσε τον χωρισμό στα προβλήματα που δημιουργήθηκαν στο πέρασμα των χρόνων, αλλά μάλλον ο Λάτσιος δε συμφωνεί. Κι ενοχλήθηκε επειδή εκείνος ενάμιση χρόνο τώρα αποφεύγει συστηματικά να αναφερθεί στους πραγματικούς λόγους. Και η πρωτοβουλία της πρώην δεν του άρεσε καθόλου. Χμ. Ας δώσει κι αυτός μια συνέντευξη να πει την εκδοχή του. Και μετά εμείς θα κρίνουμε ποιος λέει την αλήθεια ή όχι.