Διαζύγιο βόμβα για πασίγνωστο ζευγάρι!

05.04.2011
Σε μία εποχή που δεν προλαβαίνουμε να μαθαίνουμε για εγκυμοσύνες, αφού κάθε εβδομάδα σκάει κι από μία, ένα διαζύγιο βόμβα θα έρθει να ταράξει τα νερά. Σύμφωνα με το «Πολύ μπλα μπλα» πασίγνωστο ζευγάρι της showbiz

Σε μία εποχή που δεν προλαβαίνουμε να μαθαίνουμε για εγκυμοσύνες, αφού κάθε εβδομάδα σκάει κι από μία, ένα διαζύγιο βόμβα θα έρθει να ταράξει τα νερά. Σύμφωνα με το «Πολύ μπλα μπλα» πασίγνωστο ζευγάρι της showbiz (του καλλιτεχνικού χώρου συγκεκριμένα) παίρνει διαζύγιο κι ενώ θεωρητικά είναι πάνω στα... μέλια. Βλέπεις, ο γάμος τους έγινε πρόσφατα και κανείς δεν θα περίμενε ότι τα προβλήματα ήρθαν τόσο γρήγορα.

Αν και σύμφωνα με το ρεπορτάζ, που προέρχεται από το περιβάλλον της κυρίας, τα προβλήματα στη σχέση τους υπήρχαν πριν αποκτήσουν το παιδάκι τους. Ναι, το εν λόγω ζεύγος έχει αποκτήσει ένα παιδί το οποίο (σημαντική πληροφορία για να καταλάβεις περί ποιών πρόκειται) ήταν και ο λόγος που το ζευγάρι παντρεύτηκε, αν και δεν μετρούσαν πολλούς μήνες μαζί.

Ο έρωτας τους ήτο κεραυνοβόλος και ο ξαφνικός ερχομός του πελαργού ήρθε στην αρχή να τους... σοκάρει, όμως, αποφάσισαν να το κρατήσουν δηλώνοντας ευτυχισμένοι, ερωτευμένοι και γεμάτοι με τη νέα τους οικογενειακή ζωή. Γι αυτό και όταν η είδηση του διαζυγίου τους γίνει γνωστή, θα αφήσει πολλούς με το στόμα ανοικτό, αφού το εν λόγω ζεύγος σε κάθε του εμφάνιση και συνέντευξη, δεν παρέλειπε να τονίσει πόσο ερωτευμένο είναι.