Γκουέν Στεφάνι: Φυσικά και είμαι ματαιόδοξη

06.04.2011
Της αρέσει η εικόνα της και δεν ντρέπεται να το φωνάξει η 41χρονη τραγουδίστρια.

Της αρέσει η εικόνα της και δεν ντρέπεται να το φωνάξει η 41χρονη τραγουδίστρια.

Η Γκουέν Στεφάνι (Gwen Stefani) φωτογραφήθηκε πρόσφατα για το περιοδικό "Elle" και ενθουσιάστηκε μόλις είδε το αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς που είχαν κάνει όλοι στο εξώφυλλο.

"Είμαι πολύ ματαιόδοξη. Για την ακρίβεια, η λέξη αυτή θα μπορούσε να είναι το δεύτερο όνομά μου. Αλλά τι να κάνω. Μου αρέσει αυτό που βλέπω", ομολόγησε χωρίς περιστροφές η γνωστή τραγουδίστρια κρατώντας στο χέρι το αποτέλεσμα της φωτογράφισής της.

Και δεν έχει και άδικο, εδώ που τα λέμε. Μάλιστα, με δεδομένες τις πρόσφατες αποκαλύψεις της Στεφάνι σχετικά με το πόσο κουράζεται για να διατηρηθεί σε φόρμα, σίγουρα η χαρά της είναι μεγαλύτερη όταν βλέπει τους κόπους της να πιάνουν τόπο!

Η Γκουέν, μητέρα δύο παιδιών, μίλησε για το πώς ένιωθε όταν τραγουδούσε έγκυος. "Ήταν απαίσιο. Μερικά τραγούδια με έκαναν να θέλω να κάνω εμετό. Δεν ένιωθα καθόλου καλά στην πρώτη εγκυμοσύνη μου. Ήταν αηδιαστικό και πολύ δύσκολο για μένα", θυμήθηκε η Στεφάνι γυρίζοντας πίσω στον χρόνο.

Η συζήτηση γύρισε και στη σχέση της με τον εδώ και 9 χρόνια σύζυγό της, Γκάβιν Ρόσντεϊλ (Gavin Rossdale), την οποία χαρακτήρισε "απίστευτη" δεδομένου του ότι κράτησε τόσο πολύ παρά τις απαιτητικές καριέρες και των δύο –ο Ρόσντεϊλ είναι επίσης μουσικός.

"Η πρώτη φορά που φιληθήκαμε ήταν τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου στη Νέα Ορλεάνη, όπου ήμασταν για περιοδεία. Νιώθω πολύ περήφανη γι' αυτή τη σχέση. Είναι ένα από τα πιο σημαντικά κατορθώματά μου", καμαρώνει η Στεφάνι.

Στο βίντεο που ακολουθεί απολαύστε τη γνωστή τραγουδίστρια στην επιτυχία της "Hollaback Girl".

Ζωή Κίττα