Δεν προλαβαίνουν να παντρευτούν Ζέτα - Ρέμος!

21.07.2008
Αυτός, αυτή και ένα μυστήριο... που όλο προαναγγέλλεται και όλο αναβάλλεται. Δεν πρόκειται για τον τίτλο κάποιας νέας κωμικής σειράς, αλλά για όσα συμβαίνουν για πολλοστή φορά μεταξύ Ζέτας Μακρυπούλια και Αντώνη Ρέμου.

Από τον ΓΙΑΝΝΗ ΠΟΛΕΜΗ

Αυτός, αυτή και ένα μυστήριο... που όλο προαναγγέλλεται και όλο αναβάλλεται. Δεν πρόκειται για τον τίτλο κάποιας νέας κωμικής σειράς, αλλά για όσα συμβαίνουν για πολλοστή φορά μεταξύ Ζέτας Μακρυπούλια και Αντώνη Ρέμου. Δεν έχει περάσει πολύς καιρός που το διάσημο ζευγάρι επανασυνδέθηκε για μία ακόμη φορά μετά τις επίμονες προσπάθειες του τραγουδιστή, τη διαμεσολάβηση της πολύ καλής του φίλης Μαρινέλλας, αλλά και την επιθυμία της μητέρας του τραγουδιστή να δει το γιο της γαμπρό στο πλευρό της Ζέτας.

Μάλιστα, λέγεται πως μετά την επανασύνδεση και τις πρώτες κοινές τους εμφανίσεις στην πλαζ του «Αστέρα» και σε εστιατόριο της Γλυφάδας ο Αντώνης είχε ήδη κάνει πρόταση γάμου στη Ζέτα. Οι φήμες έλεγαν πως θα γινόταν άμεσα μέχρι τα τέλη Αυγούστου πολιτικός γάμος σε κλειστό οικογενειακό κύκλο στη Θεσσαλονίκη και αργότερα θα ακολουθούσε και ανοιχτός θρησκευτικός γάμος στην Αθήνα.

Ενώ όλα έβαιναν καλώς και Αντώνης και Ζέτα έδειχναν αυτή τη φορά αποφασισμένοι, τελικά το μυστήριο για μία ακόμη φορά αναβλήθηκε (σ.σ.: άγνωστο ποιος από τους δύο πήρε την πρωτοβουλία), γεγονός που προκάλεσε αναστάτωση στη σχέση του ζευγαριού αλλά και στο περιβάλλον τους, αφού όλοι περίμεναν πώς και πώς να φάνε κουφέτα. Σε καμία περίπτωση, βέβαια, δεν ισχύουν τα περί νέας κρίσης και οριστικού χωρισμού που υποστήριξαν κάποιοι.

Αντώνης Ρέμος και Ζέτα Μακρυπούλια διανύουν μια περίοδο απόλυτου έρωτα και, σύμφωνα με αξιόπιστη πηγή, η απόφαση της αναβολής του πολιτικού γάμου πάρθηκε έπειτα από ώριμη συζήτηση και από τις δύο πλευρές. Η αιτία είχε να κάνει καθαρά και μόνο με τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις.

Από τη μια ο Αντώνης ετοιμάζεται για την ηχογράφηση του νέου του προσωπικού δίσκου, ο οποίος θα είναι πολυσυλλεκτικός, ενώ παράλληλα προετοιμάζει και τις εμφανίσεις του στο «Αθηνών Αρένα» μαζί με τους Οnirama. Η Ζέτα, πάλι, ξεκινάει γυρίσματα για τη νέα σειρά του Κώστα Βαζάκα «Το κλειδί του Παραδείσου», την οποία θα δούμε τη νέα τηλεοπτική περίοδο από τον ΑΝΤ1. Έτσι, ούτε ο Αντώνης ούτε η καλή του είχαν χρόνο για να κάνουν με άνεση τις προετοιμασίες για την πιο σημαντική ίσως στιγμή της ζωής τους, αφού επιθυμία και των δύο είναι, όταν έρθει εκείνη η ώρα, να τη ζήσουν χωρίς περιορισμούς και πιέσεις.