Η Μέρυλ Στρήπ είναι κατά των λίφτινγκ

09.07.2008
Η Μέρυλ Στρήπ η πρωταγωνίστρια της κινηματογραφικής επιτυχίας "Μάμμα-μία" δηλώνει ότι δεν έχει κάνει λίφτινγκ, και ότι δεν γυμνάζεται. "Είμαι από τις πιο παχουλές σταρ του σινεμά που έχουν

Η Μέρυλ Στρήπ, πρωταγωνίστρια της κινηματογραφικής επιτυχίας "Μάμμα-μία" δηλώνει ότι δεν έχει κάνει λίφτινγκ και ότι δεν γυμνάζεται. "Είμαι από τις πιο παχουλές σταρ του σινεμά που έχουν κάνει καριέρα στο Χόλυγουντ", τονίζει με πάθος και χωρίς φόβο. Η 59χρονη ηθοποιός είναι αντίθετη με τους κινηματογραφικούς παραγωγούς που απαιτούν από τις ηθοποιούς να φορούν XS και να έχουν τέλειο δέρμα σε όποια ηλικία και αν βρίσκονται. "Είναι αλήθεια ότι πολλές φορές σκέφτηκα πόσο θα με ωφελούσε ένα λίφτινγκ. Και κάθε φορά που μου περνά από το μυαλό, δεν βρίσκω ένα σοβαρό λόγο που θα με οδηγήσει στον πλαστικό. Δεν νομίζω ότι θα υποδυθώ καλύτερα τους ρόλους μου με αρυτίδιαστο πρόσωπο. Βέβαια πολλές φορές όταν μιλάω με κόσμο μου λένε: "Ω! Έχεις σίγουρα κάνει κάτι!".

Η δύο φορές βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός πέρασε το περσινό καλοκαίρι στην Ελλάδα για τις ανάγκες των γυρισμάτων του "Μάμμα-μία". "Ήμουν σε θαυμάσια φόρμα χάρη στην ταινία. Χόρευα τόσο πολύ...βρισκόμουν συνέχεια σε κίνηση. Όταν όλη την ημέρα βρίσκεσαι σε εγρήγορση μπορείς να φας ένα καλό πιάτο φαγητό το βράδυ». Μπορεί λοιπόν να μην ακολουθούσε θεραπεία ομορφιάς απέφευγε όμως τον ήλιο. "Δεν μου αρέσει ο ήλιος. Γι’ αυτό και καθημερινά με ψέκαζαν με ένα σπρέι που χρειαζόμουν μια ώρα για να το αφαιρέσω. Μετά από κάθε γύρισμα γυρνούσα σπίτι για να βγάλω το ψεύτικο μαύρισμα. Μετά έπρεπε να πλύνω και την μπανιέρα γιατί είχε ένα καφέ πορτοκαλί- χρώμα. Τότε μπορούσα να ηρεμήσω"!