Ξανά με τον παπαράτσι η Μπρίτνεϊ

04.07.2008
Ο μπαμπάς της Μπρίτνεϊ Σπίαρς δεν πρέπει να είναι και πολύ χαρούμενος γ’ αυτό... Πάνω που φαινόταν ότι η κόρη του είχε αρχίσει να τακτοποιεί την ζωή της, έγινε γνωστό ότι ξαναφούντωσε ο έρωτας της για τον

Ο μπαμπάς της Μπρίτνεϊ Σπίαρς δεν πρέπει να είναι και πολύ χαρούμενος γ’ αυτό... Πάνω που φαινόταν ότι η κόρη του είχε αρχίσει να τακτοποιεί την ζωή της, έγινε γνωστό ότι ξαναφούντωσε ο έρωτας της για τον παπαράτσι φωτογράφο Adnan Ghalib.

Σύμφωνα με φίλους της, η Μπρίτνεϊ αποφάσισε να δώσει στη σχέση τους μια δεύτερη ευκαιρία. Ο φωτογράφος εντοπίστηκε να κάνει συχνές επισκέψεις στο σπίτι που μένει μαζί με τον πατέρα της από τότε που σύμφωνα με απόφαση του δικαστηρίου του δόθηκε η κηδεμονία της.

Η επανασύνδεση έγινε έξι μήνες μετά τον χωρισμό τους και σε όλους έχει κάνει εντύπωση το γεγονός ότι τον δέχθηκε πίσω. Κάποιοι υποστηρίζουν ότι αυτό έγινε επειδή η ποπ σταρ γνωρίζει ότι ο φωτογράφος έχει στα χέρια του πικάντικες κασέτες από προσωπικές τους στιγμές και στόχος της είναι να τις πάρει στα χέρια της. Αλλά με την Σπίαρς δεν μπορεί να είναι κανείς σίγουρος!