Το δράμα της Τάμτα

08.03.2011
H Τάμτα φαίνεται να έχει χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της αφού η καλύτερη της φίλη δίνει "μάχη" με τον καρκίνο του μαστού και η τραγουδίστρια έχει στεναχωρηθεί πάρα πολύ.

H Τάμτα φαίνεται να έχει χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της αφού η καλύτερη της φίλη δίνει "μάχη" με τον καρκίνο του μαστού και η τραγουδίστρια έχει στεναχωρηθεί πάρα πολύ. Μέσω της προσωπικής της σελίδας έδωσε τις ευχές της η τραγουδίστρια αλλά πέρασε και το μήνυμα της στις γυναίκες που το διάβασαν τονίζοντας τη σημασία της πρόληψης.

"Θέλω η κολλητή μου να γίνει γρήγορα καλά και να βρει την δύναμη και την θετική ενέργεια να πολεμήσει την αρρώστια που έχει και να βρεθεί δίπλα στα δυο παιδιά της", έγραψε στο Twitter η Τάμτα και προκάλεσε συγκίνηση.

Ας μην ξεχνάμε πως λίγους μήνες πριν, η Τάμτα συμμετείχε η ίδια σε καμπάνια για την έγκαιρη διάγνωση της ασθένειας, με στόχο να εξεταστούν οι γυναίκες στην Περιφέρεια σε κινητούς μαστογράφους.

"Θέλω να θυμίσω σε όλες της γυναίκες ότι η πρόληψη και η έγκαιρη διάγνωση είναι η καλύτερη θεραπεία", είπε το κορίτσι σήμερα μέρα που είναι , θυμίζοντας σε όλες μας να βάλουμε την πρόληψη στη ζωή μας!

Ελένη Αναστασάκη