Η Πενέλοπε επιδεικνύει τις πλούσιες καμπύλες της

28.02.2011
Στην πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά τη γέννηση του γιου της, η 36χρονη ισπανίδα ηθοποιός περπάτησε στο κόκκινο χαλί στο πλάι του συζύγου της και κέρδισε τα φλας.

Στην πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά τη γέννηση του γιου της, η 36χρονη ισπανίδα ηθοποιός περπάτησε στο κόκκινο χαλί στο πλάι του συζύγου της και κέρδισε τα φλας.

Φορώντας μια αστραφτερή βυσσινί τουαλέτα, κεντημένη με παγιέτες και βαθύ ντεκολτέ δια χειρός της αμερικανίδας σχεδιάστριας L'wren Scott -αγαπημένης επίσης των Νικόλ Κίντμαν και Σάρα Τζέσικα Πάρκερ- η Πενέλοπε Κρουζ (Penelope Cruz) εντυπωσίασε με τη "ζουμερή" φιγούρα της.

Εμφανώς πιο στρογγυλεμένη στη μέση και την περιφέρεια και πιο λαμπερή από ποτέ χάρη στις ορμόνες της μητρότητας, η πρώην χορεύτρια, Πενέλοπε στάθηκε στο πλευρό του Χαβιέ Μπαρδέμ (Javier Bardem) ο οποίος ήταν υποψήφιος για το βραβείο πρώτου ανδρικού ρόλου για την ερμηνεία του στην ταινία "Biutiful".

Ο γιος τους, ο μικρός Λίο Ενσίνας Κρουζ (Leo Encinas Cruz) γεννήθηκε μόλις στις 22 Ιανουαρίου και συμπλήρωσε την ευτυχία των ερωτευμένων ηθοποιών, οι οποίοι έχουν αμφότεροι από ένα χρυσό αγαλματίδιο στο σπίτι.

Εκτός από την Πενέλοπε, στο κόκκινο χαλί των φετινών Όσκαρ περπάτησαν χθες ακόμη δύο μωρομαμάδες: η Σελίν Ντιόν (Celine Dion) και η Έιμι Άνταμς (Amy Adams), η οποία ήταν επίσης υποψήφια για το βραβείο δεύτερου γυναικείου ρόλου.

Η Ντιόν, πιο αδύνατη από ποτέ, επέστρεψε και επίσημα στη δουλειά αφού ετοιμάζει πυρετωδώς το νέο της σόου σε καζίνο του Λας Βέγκας. Στην εκδήλωση για την επιστροφή της, η Σελίν εμφανίστηκε και με τους τέσσερις άντρες της ζωής της κάνοντας και την πρώτη δημόσια παρουσίαση των μόλις τεσσάρων μηνών διδύμων της.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα