Ο Μπράουν ελεύθερος να δει ξανά τη Ριάνα

24.02.2011
Ύστερα από δύο χρόνια περίπου η δικαστική απόφαση που απαγόρευε στον 21χρονο τραγουδιστή να βρεθεί κοντά στην 23χρονη σταρ έπαψε να ισχύει.


Ύστερα από δύο χρόνια περίπου η δικαστική απόφαση που απαγόρευε στον 21χρονο τραγουδιστή να βρεθεί κοντά στην 23χρονη σταρ έπαψε να ισχύει.

Το 2009, ο Κρις Μπράουν (Chris Brown) είχε καταδικαστεί για τον ξυλοδαρμό της τότε αγαπημένης του Ριάνα (Rihanna) ενώ πολύ σύντομα μετά είχε ομολογήσει μετανιωμένος και ακόμη ερωτευμένος μαζί της.

Τώρα πια, και αφού η διαγωγή του Μπράουν έχει κριθεί ικανοποιητική, η απόφαση άλλαξε και σύμφωνα με τα νέα δεδομένα ο Κρις μπορεί να πλησιάσει τη Ριάνα, ακόμη και να της μιλήσει, αρκεί να μην την ενοχλεί -ούτε να την παρενοχλεί φυσικά.

Η αρχική απόφαση του δικαστηρίου περιλάμβανε εκτός από τα περιοριστικά μέτρα, 5 χρόνια υπό επιτήρηση και 1400 ώρες κοινωνικής εργασίας, τα οποία και αισίως, ολοκληρώθηκαν.

Θυμίζουμε ότι το εν λόγω περιστατικό πραγματοποιήθηκε τα ξημερώματα της 8ης Φεβρουαρίου 2009 λίγες ώρες πριν από την εκδήλωση για τα βραβεία Grammy όπου επρόκειτο να εμφανιστεί η Ριάνα –εμφάνιση που ακυρώθηκε φυσικά.

Κατά τα άλλα η σέξι τραγουδίστρια που πρόσφατα γιόρτασε τα 23α της γενέθλια με μία πολύ προκλητική εμφάνιση στο All Star Game του NBA, λέγεται ότι αυτές τις μέρες κυκλοφορεί με νέο αμόρε.

Ο πρώην άντρας της Ρις Γουίδερσπουν (Reese Witherspoon), Ράιαν Φιλίπ (Ryan Phillippe) είναι το πρόσωπο που σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες είναι ο νέος άντρας στη ζωή της Ριάνα.

Ο 36χρονος ηθοποιός φαίνεται πως άφησε στην άκρη το σύντομο ρομάντζο με τη συνάδελφό του Αμάντα Σάιφριντ (Amanda Seyfried) και γύρισε… σελίδα. Οι πηγές μάλιστα αναφέρουν ότι η πρώτη γνωριμία του ζευγαριού έγινε όταν ακόμη η Ριάνα έβγαινε με τον Ματ Κεμπ (Matt Kemp).

Πάντως, οι ίδιοι όχι μόνο δεν παραδέχονται ότι υπάρχει σχέση, αλλά δείχνουν ότι δεν "συμπαθιούνται" κιόλας. Αυτόπτες μάρτυρες στην πρόσφατη τελετή για τα βραβεία Grammy αναφέρουν ότι όταν ο Φιλιπ πλησίασε τη Ριάνα και τη ρώτησε κάτι τύπου "τι κάνεις το βράδυ;", εκείνη δεν αξιώθηκε καν να του απαντήσει, την ίδια στιγμή που πληροφορίες του περιοδικού "Us Weekly" αναφέρουν ότι οι δυο τους πέρασαν τη νύχτα μαζί.

Για την ιστορία αναφέρουμε ότι ο γάμος του Ράιαν Φιλίπ με τη Ρις Γουίδερσπουν –η οποία παρεμπιπτόντως μετά τον δεσμό της με τον Τζέικ Τζίλενχαλ (Jake Gylenhaal) ετοιμάζεται να ντυθεί νυφούλα στο πλευρό του χολιγουντιανού ατζέντη Τζιμ Τοθ (Jim Toth)- έληξε το 2006. Το ζευγάρι έχει δύο παιδιά, την 11χρονη Άβα (Ava) και τον 7χρονο Ντίκον (Deacon).

Στο βίντεο που ακολουθεί θυμηθείτε την κοινή εμφάνιση της Ριάνα και του Κρις Μπράουν στη σκηνή των μουσικών βραβείων MTV το 2008.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα