Με οικοδεσπότη τον Λάκη

20.06.2008
Για δείτε χλιδές ο γύφτος! Ουρές από μισοσκουριασμένα Datsun έκαναν έξω από το Λαγονήσι.

Για δείτε χλιδές ο γύφτος! Ουρές από μισοσκουριασμένα Datsun έκαναν έξω από το Λαγονήσι. Γύφτικος γάμος λέει στο «Grand Resort»! Αυτά είναι μεγαλεία! Όχι, αγαπητοί μου, δεν φτάσαμε εκεί αρκούδα στο πολυτελές ξενοδοχείο δεν θα δούμε ακόμα! Ο απόλυτος τηλεοπτικός σταρ των τελευταίων σεζόν γιόρτασε την επιτυχία του «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» και έγινε του τηλεοπτικο-κοσμικού γύφτου!

Μόνο ο Λάκης Λαζόπουλος θα μπορούσε να συγκεντρώσει στο πάρτι του όλους αυτούς τους πολυπόθητους επωνύμους, οι οποίοι έχουν ρίξει μαύρη πέτρα στα κοσμικά και τα αποφεύγουν όπως ο διάβολος το λιβάνι επικαλούμενοι την καλλιτεχνική τους ιδιοσυγκρασία (ακόμα και οι μη καλλιτέχνες!). Αλλά στον Λάκη πήγαν. Εδώ στο πλατό εμφανίστηκαν, να μη βάλουν κι ένα καλό ρούχο να εμφανιστούν και στο πάρτι; Τόση χαρά κάνει ο ίδιος και ο Alpha, εξάλλου, και στις χαρές πάντα είμαστε πρώτοι! Και για να μιλήσουμε και με καλλιτεχνικούς όρους, πρώτη επίσημη έκανε και το ζεύγος Γουλανδρή μετά το γάμο τους! Αλλά και ο Σάκης Ρουβάς με την Κάτια Ζυγούλη εγκυμονούσα. Φυσικά, το κλίμα ήταν ανάλογο της εκπομπής, ο Λάκης γύριζε ανάμεσα στις παρέες, καθόταν λίγο, μας έκανε να γελάμε και πεταγόταν στη διπλανή παρέα.

Και φυσικά, στο τέλος ανέβηκε στη σκηνή μαζί με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη, τον Σάκη Ρουβά, τον Σταμάτη Κραουνάκη και όλους τους καλλιτέχνες που πέρασαν από το πάρτι (μέχρι και τους Stavento) και απογείωσαν τη βραδιά, ενώ πυροτεχνήματα έσκασαν στον αέρα δίνοντας λάμψη και χρώμα στο χαμόγελο του Λάκη. Μα μπορεί να λάμψει κι άλλο; Θα δούμε του χρόνου... Το μόνο σίγουρο είναι πως ο ίδιος δεν είναι πυροτέχνημα!