Τζουντ Λο & Σιένα Μίλερ: Οι λόγοι πίσω από τον χωρισμό

10.02.2011
Για πολλούς ήταν το "χρυσό ζευγάρι" της σόουμπιζ, αλλά η πραγματικότητα τους διαψεύδει περίτρανα και μάλιστα για δεύτερη φορά.


Για πολλούς ήταν το "χρυσό ζευγάρι" της σόουμπιζ, αλλά η πραγματικότητα τους διαψεύδει περίτρανα και μάλιστα για δεύτερη φορά.

Ο Τζουντ Λο (Jude Law) και η Σιένα Μίλερ (Sienna Miller) γνωρίστηκαν το 2003, αγαπήθηκαν, αρραβωνιάστηκαν, εκείνος κοιμήθηκε με την νταντά των παιδιών του, χώρισαν το 2006 και τα ξαναβρήκαν πριν από ενάμιση χρόνο περίπου.

Στην αρχή μυστικά, μετά δημόσια, ζούσαν για ακόμη μια φορά τον έρωτά τους κάνοντας σχέδια για το μέλλον. Και μετά, εντελώς ξαφνικά, χώρισαν για ακόμη μια φορά.

Όπως προκύπτει βέβαια, από μαρτυρίες φίλων τους οι οποίοι χρεώνουν και λίγο μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης στη Σιένα, η όλη εξέλιξη δεν ήρθε και τόσο ξαφνικά.

Πληροφορίες θέλουν τους δύο ηθοποιούς να έχουν τρελούς τσακωμούς από την πρώτη κιόλας περίοδο της σχέσης τους, ενώ όπως φαίνεται τα "θέματα" που ήταν τον τελευταίο καιρό σε καθημερινή… ζήτηση ήταν τα κουραστικά και βρώμικα σκυλιά ΤΗΣ τα οποία δεν άφηνε ποτέ και πουθενά, καθώς και η υπερβολικά –μέχρι και ύποπτα- αρμονική σχέση ΤΟΥ με την πρώην σύζυγο και μητέρα των τριών παιδιών του, Σάντι Φροστ (Sadie Frost).

Το γεγονός, για παράδειγμα, ότι ο Τζουντ πέρασε τα Χριστούγεννα με την Σάντι και τα τέσσερα παιδιά του –η μικρή Σοφία (Sophia) γεννήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2009 ύστερα από εφήμερη σχέση που είχε με το μοντέλο Σαμάνθα Μπουρκ (Samantha Burke)- ήταν κάτι που δεν μπόρεσε ποτέ να "καταπιεί" η γενικά υπερβολική στις αντιδράσεις της, Σιένα.

Επίσης, καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι η 29χρονη Σιένα δεν άντεχε άλλο την εμμονή του 38χρονου αγαπημένου της να μη βγαίνει έξω. Έβρισκε την προτίμηση του Τζουντ να μένει στο σπίτι μέχρι και "βαρετή" ενώ υπάρχουν φήμες για δικά της σόλο (!) νυχτοπερπατήματα.

Παρόλο που η σχέση αυτή έχει ήδη αποδείξει ότι μπορεί να αναγεννηθεί μέσα από τις στάχτες της, φίλοι του ζευγαριού διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους για το ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση να συμβεί κάτι τέτοιο αυτή τη φορά. Κάτι θα γνωρίζουν παραπάνω αυτοί.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα