Τσέλσι Κλίντον: Με τον σύζυγο απέναντι στις... κακές γλώσσες

10.02.2011
"Βούιξε ο τόπος" τις τελευταίες μέρες με τις φήμες που θέλουν τη μοναχοκόρη του Μπιλ (Bill) και της Χίλαρι Κλίντον (Hillary Clinton) να περνά δύσκολες στιγμές στον μόλις έξι μηνών γάμο της και εκείνη βάλθηκε να τις διαψεύσει μεγαλειωδώς.


"Βούιξε ο τόπος" τις τελευταίες μέρες με τις φήμες που θέλουν τη μοναχοκόρη του Μπιλ (Bill) και της Χίλαρι Κλίντον (Hillary Clinton) να περνά δύσκολες στιγμές στον μόλις έξι μηνών γάμο της και εκείνη βάλθηκε να τις διαψεύσει μεγαλοπρεπώς.

Ο "καπνός" προέκυψε από την πληροφορία ότι ο Μαρκ Μεζβίνσκι (Marc Mezvinsky) παραιτήθηκε από τη θέση του με σκοπό να περάσει τους επόμενους τρεις μήνες στο πολυτελές χειμερινό θέρετρο Τζάκσον Χόουλ στο Γουαϊόμινγκ γα να κάνει σκι, χωρίς όμως η γυναίκα του, Τσέλσι, (Chelsea) να τον ακολουθήσει.

Όμως, οι δυο τους έκαναν δημόσια και λαμπερή εμφάνιση στο κόκκινο χαλί μιας φιλανθρωπικής εκδήλωσης όπου βραβευόταν μάλιστα ο πρώην πλανητάρχης μπαμπάς και έκλεισαν τα… στόματα.

Η Τσέλσι και ο 33χρονος οικονομολόγος σύμβουλος επενδύσεων σύζυγός της έφτασαν στο ξενοδοχείο "Cipriani" για την εκδήλωση που διοργάνωνε το "Αμερικανικό Ίδρυμα για την Έρευνα του AIDS" (The American Foundation for AIDS Research) ντυμένοι στα ασορτί, επίσημα μαύρα, χαμογελαστοί και αγκαλιασμένοι.

Μέσα στην αίθουσα, η Τσέλσι προλόγισε τον πατέρα της ο οποίος μόλις ανέβηκε στο βήμα χάρισε στην κορούλα του μια ζεστή αγκαλιά και η εκδήλωση ολοκληρώθηκε ομαλά. Προφανώς, μετά το τέλος της, ο Μεζβίνσκι επέστρεψε στο χειμερινό θέρετρο γα να ολοκληρώσει τις διακοπές του. Γιατί όχι, δηλαδή;

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα