Το προσωπικό δράμα της Αμάντα Χόλντεν

07.02.2011
Τον δικό της προσωπικό Γολγοθά "ανεβαίνει" αυτό τον καιρό η 39χρονη ηθοποιός και κριτής του "Βρετανία έχεις ταλέντο" η οποία κάτω από απροσδιόριστες συνθήκες έχασε το μωράκι της στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της.


Τον δικό της προσωπικό Γολγοθά "ανεβαίνει" αυτό τον καιρό η 39χρονη ηθοποιός και κριτής του "Βρετανία έχεις ταλέντο" η οποία κάτω από απροσδιόριστες συνθήκες έχασε το μωράκι της στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Η Αμάντα Χόλντεν (Amanda Holden) είχε αποφασίσει να περιμένει πολύ μέχρι να ανακοινώσει τα χαρμόσυνα νέα λόγω μιας αποβολής που είχε τον περασμένο χρόνο. Έτσι, θεωρώντας ότι ο έκτος μήνας ήταν πια "ασφαλής" ενημέρωσε το κοινό για την εγκυμοσύνη της καθώς και για το φύλο του παιδιού της. Περίμενε αγοράκι. Και σύμφωνα με τους γιατρούς της, "όλα έβαιναν καλώς".

Όμως, την περασμένη Τρίτη και ενώ η Χόλντεν κινηματογραφούσε μαζί με τους υπόλοιπους κριτές του τάλεντ σόου τις ακροάσεις στο Μπέρμπινχαμ, ο άντρας της Κρις Χιουζ (Chris Hughes) την μετάφερε στο νοσοκομείο για "προληπτικό έλεγχο" καθώς δεν είχε νιώσει το μωρό να κουνιέται όλη τη μέρα.

Η τραγική εξέλιξη έφερε τους γιατρούς όχι μόνο να μην καταφέρουν να σώσουν το μωρό αλλά ούτε και να μπορούν να καταλάβουν τι πήγε στραβά.

Φίλοι της συντετριμμένης Αμάντα μεταφέρουν ότι η ίδια δεν μπορεί να λειτουργήσει κανονικά, ούτε φυσικά και ότι έχει συνειδητοποιήσει αυτό που συνέβη.

"Ποτέ δεν θα είναι ο ίδιος άνθρωπος πια. Το μωρό ήταν σωματικά τέλειο, πανέμορφο. Η Αμάντα έκανε συστηματικά τις εξετάσεις της σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και όλα έδειχναν τέλεια", συμπληρώνουν οι πηγές, τονίζοντας ότι "δεν υπήρξε η παραμικρή προειδοποίηση".

Φαίνεται πως η άτυχη Χόλντεν βρίσκεται ακόμη σε καταστολή, γεγονός που ανησυχεί ακόμη περισσότερο τους δικούς της ανθρώπους για την αντίδρασή της όταν συνειδητοποιήσει ότι το μωράκι της χάθηκε.

Ο επί δύο χρόνια σύζυγός της και οι υπόλοιποι συγγενείς και φίλοι βρίσκονται διαρκώς στο πλευρό της Αμάντα, η οποία βρίσκεται από την Πέμπτη στο σπίτι της και φυσικά δεν κάνουν ούτε κουβέντα για τα επαγγελματικά της καθώς κύριο μέλημά τους είναι να συνέλθει ψυχολογικά και σωματικά.

Και ενώ το ζευγάρι –που σύμφωνα με κοινούς φίλους είναι πολύ πολύ δεμένο- προσπαθεί να συνέλθει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, η εκπρόσωπος της Χόλντεν, Άλισον Γκρίφιν (Alison Griffin) μέσω ανακοίνωσής της ευχαρίστησε το προσωπικό της κλινικής και τον απλό κόσμο για τη βοήθεια και συμπαράστασή τους, τονίζοντας όμως ότι ακόμη δεν γνωρίζουν τι ακριβώς πήγε στραβά. Οι γιατροί εξετάζουν ακόμη τα δεδομένα και δεν αποκλείεται να έχουμε σύντομα τα συμπεράσματά τους.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα