Μαμάκιας και ο Τζάστιν Μπίμπερ;

02.02.2011
Όπου πηγαίνει τον ακολουθούν "ορδές" αλαλαζόντων κοριτσιών, αλλά και ο χαρακτηρισμός "ο πιτσιρικάς-φαινόμενο της ποπ". Παρά τα 16 του χρόνια έχει φλερτάρει προκλητικότατα με γυναικάρες όπως η Ριάνα (Rihanna), η Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian) και η Κέιτι Πέρι (Katy Perry). Τελικά, φαίνεται όμως ότι ο έφηβος σταρ έχει μάτια για μία μόνο γυναίκα: τη μαμά του!


Όπου πηγαίνει τον ακολουθούν "ορδές" αλαλαζόντων κοριτσιών, αλλά και ο χαρακτηρισμός "ο πιτσιρικάς-φαινόμενο της ποπ". Παρά τα 16 του χρόνια έχει φλερτάρει προκλητικότατα με γυναικάρες όπως η Ριάνα (Rihanna), η Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian) και η Κέιτι Πέρι (Katy Perry). Τελικά, φαίνεται όμως ότι ο έφηβος σταρ πάνω από όλα είναι άντρας, άρα στην ουσίαέχει μάτια για μία μόνο γυναίκα: τη μαμά του!

Την περασμένη εβδομάδα ο Τζάστιν Μπίμπερ (Justin Bieber) μπήκε στο στούντιο για να μαγνητοσκοπήσει προγραμματισμένη συνέντευξη με τον Ντέιβιντ Λέτερμαν (David Letterman) και όταν βγήκε συνάντησε την 36χρονη μητέρα του που τον περίμενε και άρχισε τις διαχυτικότητες.

Η Πάτι Μαλέτ (Pattie Mallette), η οποία σημειωτέον μεγάλωσε μόνη της τον Τζάστιν- βρίσκεται διαρκώς στο πλευρό του γιου της, ο οποίος δεν μπορεί να κρύψει την αδυναμία που της έχει.

Έξω από τα τηλεοπτικά στούντιο είχαν μαζευτεί άπειρα κοριτσάκια που ακολουθούν τον νεαρό σταρ σε κάθε του βήμα, τα οποία και έγιναν μάρτυρες διαχυτικών σκηνών ανάμεσα σε μαμά και γιο.

Φορώντας το σήμα κατατεθέν τζιν με τα ψηλά αθλητικά έξω από τα μπατζάκια, τζάκετ και φυσώντας τη φράντζα που πέφτει επιμελώς ατημέλητα μέσα στα μάτια του, ο Τζάστιν έσφιγγε, αγκάλιαζε και φιλούσε τρυφερά τη μαμά Πάτι κερδίζοντας ακόμη περισσότερα ουρλιαχτά από τις θαυμάστριές του.

Από την πλευρά της, η Πάτι, η οποία γέννησε τον Τζάστιν όταν ήταν μόλις 18 χρονών και έχει βάλει σκοπό της ζωής της να κάνει ότι είναι δυνατό για να μην πάρουν τα μυαλά του αέρα, φαινόταν να απολάμβανε τις αγκαλιές με το παραπάνω.

Και αν υπάρχουν ακόμη μερικοί από εσάς που έχουν εικόνα αλλά όχι… ήχο στο όνομα Τζάστιν Μπίμπερ, κάντε κλικ στο βίντεο που ακολουθεί και απολαύστε τον νεαρό σταρ στην επιτυχία του "Baby".

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα