Ο Μικρούτσικος γίνεται... σοκολατάκι!

21.05.2008
Η Δήμητρα έχει αδυναμία στα σοκολατάκια και όχι μόνο να τα τρώει, αλλά και να τα φτιάχνει. Κι επειδή ο έρωτας εμπνέει και η γλυκιά παρουσιάστρια λατρεύει το σύζυγό της Ανδρέα Μικρούτσικο, μέχρι ζαχαροπλαστείο σκέφτεται να ανοίξει και να φτιάχνει σοκολατάκια με το όνομά του!
Η Δήμητρα έχει αδυναμία στα σοκολατάκια και όχι μόνο να τα τρώει, αλλά και να τα φτιάχνει. Κι επειδή ο έρωτας εμπνέει και η γλυκιά παρουσιάστρια λατρεύει το σύζυγό της Ανδρέα Μικρούτσικο, μέχρι ζαχαροπλαστείο σκέφτεται να ανοίξει και να φτιάχνει σοκολατάκια με το όνομά του!

Είναι ένα από τα πιο ωραία ζευγάρια της showbiz και πολύ ερωτευμένοι. Τόσο που θέλουν να είναι παντού μαζί, και στη δουλειά αλλά και στο σπίτι. Όπως μάλιστα λένε άτομα του φιλικού τους περιβάλλοντος, η Δήμητρα είναι πολύ καλή νοικοκυρά και φοβερή μαγείρισσα, καθώς ο Ανδρέας έχει μεγάλη αδυναμία στο φαγητό. Γι αυτό άλλωστε πολλές φορές παίρνει κάποια κιλά και στη συνέχεια ακολουθεί διατροφικό πρόγραμμα για να τα χάσει. Αλλά και στα ειδικά αυτά μενού πάλι η Δήμητρα μπαίνει στην κουζίνα και φροντίζει ώστε τα φαγητά να είναι νόστιμα, για να μη νιώθει ο αγαπημένος της ότι κάνει δίαιτα.

Σ αυτό όμως που δεν μπορεί να αντισταθεί με τίποτα ο δημοφιλής παρουσιαστής είναι στα γλυκά της αγαπημένης του συζύγου, ιδιαίτερα σε ό,τι φτιάχνει με σοκολάτα, την οποία λατρεύουν και οι δύο.

Οι φίλοι τους γνωρίζουν πόσο καλή ζαχαροπλάστισσα είναι η Δήμητρα και όταν έχουν κάποιο πάρτι, αντί για δώρο, της ζητάνε να τους φτιάξει ένα γλυκό. Είναι πραγματικά χρυσοχέρα και το μεγάλο της μυστικό, που γλυκαίνει τον Ανδρέα και τον κάνει να ξεχνάει κάθε στεναχώρια και άγχος, είναι τα σοκολατάκια της, βάζοντας κάτω ακόμα και επαγγελματίες ζαχαροπλάστες. Ευτυχώς, η ίδια μπορεί και αντέχει στο γλυκό αυτό πειρασμό, αντίθετα με εκείνον, που καταλαβαίνει ακόμα και όταν μυρίσει από μακριά ότι η γυναίκα του του έφτιαξε τα αγαπημένα του σοκολατάκια. Πες, πες, λοιπόν, οι φίλοι, σύμφωνα με πληροφορίες από κύκλους της showbiz, έβαλαν στη Δήμητρα την ιδέα: «Δεν ανοίγεις ζαχαροπλαστείο με σοκολατάκια;». Της το είπαν μία, της το είπαν δύο, το σκέφτηκε κι εκείνη και επειδή η παρουσίαση στην τηλεόραση έχει ημερομηνία λήξης άλλωστε, ούτε ο Ανδρέας ξέρει αν του χρόνου θα έχει το Σαββατοκύριακο πρωϊνάδικο του Alpha, καθώς συζητιέται ότι μετακομίζει σε άλλη ζώνη ή μπορεί να αλλάξει και κανάλι, προσανατολίζεται να ακολουθήσει τη συμβουλή των φίλων τους.

Η έκπληξη όμως θα είναι ότι τα σοκολατάκια που θα φτιάχνει κατ αποκλειστικότητα θα έχουν το όνομα του Ανδρέα. Το σκέφτηκε μιας και θέλει πολύ να γίνει και μητέρα, οπότε θα μένει περισσότερο χρόνο στο σπίτι, γι αυτό μια επιχείρηση με κάτι που της αρέσει πολύ θα είναι ό,τι καλύτερο. Πόσο μάλλον αν λανσάρει στην αγορά τις πραλίνες «Αndreas»! Με τη δημοτικότητα που έχουν και την αγάπη που τρέφει το κοινό και στους δύο μπορεί σύντομα να κάνουν μέχρι franchising με τα σοκολατάκια «Αndreas». Τουλάχιστον όσοι έχουν δοκιμάσει τις γλυκές δημιουργίες της Δήμητρας λένε πως αν τελικά υλοποιήσει το σχέδιό της, θα κάνει θραύση στην αγορά, ιδιαίτερα αν, όπως ακούστηκε, δημιουργεί και διαιτητικά γλυκά.