4 έξυπνα κόλπα για να βελτιώσεις το προσωπικό σου στυλ

05.08.2021
4 έξυπνα κόλπα για να βελτιώσεις το προσωπικό σου στυλ
Τα tips που θα σε βοηθήσεις να εξελίξεις την εξωτερική σου εικόνα.

Ακόμη κι όταν έχουμε ανακαλύψει ποιο είναι το προσωπικό μας στυλ, υπάρχει πάντα χρόνος και ευκαιρίες να το αναπτύξουμε και να το εξελίξουμε όσο περισσότερο μπορούμε.

Δες και αυτό: Πώς να κάνεις τα σύνολα σου να φαίνονται πιο ακριβά

Ευτυχώς, ζούμε στην εποχή της ενημέρωσης, του ίντερνετ και της αστείρευτης έμπνευσης - που σημαίνει ότι οι πιο στυλάτες γυναίκες μας δίνουν μέσω των προφίλ τους τις δικές τους ιδέες για το πώς μπορούμε να αναβαθμίσουμε το στυλ μας με μερικά απλά βήματα.

Δες παρακάτω ποια είναι αυτά:

Πρόσθεσε χρυσά κοσμήματα

Tα χρυσά κοσμήματα είναι ένα από τα πιο hot trends της σεζόν αλλά αποτελούν και μια διαχρονικά καλόγουστη επιλογή και επένδυση που η κάθε γυναίκα θα μπορούσε να κάνει. Έχουν τη δύναμη να αναβαθμίζουν κατά πολύ εάν σύνολο, ενώ οι επιλογές είναι πραγματικά πολλές, από αλυσίδες μέχρι δαχτυλίδια.

Φόρεσε κάτι oversized

#stayathome

A post shared by Rosie HW (@rosiehw) on Mar 26, 2020 at 7:57pm PDT

Το μεγαλύτερο νούμερο δε σημαίνει απαραίτητα ότι θα σου προσθέσει περιττούς πόντους στη σιλουέτα σου. Δοκίμασε να "χτίσεις" ένα look με ένα oversized πουκάμισο ή blazer, πάνω από ένα εφαρμοστό top ή κορμάκι.

Αυτό το είδες; Έχεις μεγάλο στήθος; Τι να κάνεις και τι να αποφύγεις

Η δύναμη του layering

🌾

A post shared by Stefanie Giesinger (@stefaniegiesinger) on Jun 19, 2020 at 5:31am PDT

Αν οι θερμοκρασίες το επιτρέπουν, μπορείς να κάνεις layering ακόμη και το καλοκαίρι, με ένα bra δαντελωτό τοπάκι, πουκάμισο και ένα ανάλαφρο blazer.

Φτιάξε αντιθέσεις
Τόλμησε να συνδυάσεις ένα θηλυκό φόρεμα με πιο αθλητικά παπούτσια, για να ένα mix and match στυλ που δημιουργεί μια πολύ ενδιαφέρουσα εικόνα.